Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kako su Bošnjaci postali Muslimani? - Muhamed Filipović

Ada jeste 500 Godina ste ziveli u pecinu i niste izlasili tu ste i jeli i sadili povrce i cuvali svinje i sadili Weizen za branso kako bi poslen pravili hleb i krstili se i tu su se radzala deca i ponoci ste trcali iz jedne pecine u drugu da trazite da se zenite i udajete i tako dalje i to sve bez sunca bez prozora kuku..... i to preko 500 Godina i to preko 16 Generacija :rolleyes:

dobar si batko...

zanimljivo ko se ovdje naziva Bosnjakom

emir ( otac pravoslavni crno gorac )
Magic ( polu srbin )
aljin ( Siptar koji je odrastao u Sandzaku )

ima i vise tih primjera...

ihr seit doch serbische nazis und der mastakila was der auch immer darstellen soll.

Warum kommst du immer mit so unnötigen Beiträgen?
Was hat das mit Nazis zu tun? Sobald man sich mal auf serbischer seite äussert wird man gleich als nazi gleichgestellt?
(ausserdem glaube ich war die SS Handzar faschistische Bewegung, und nicht die von Draza Mihailovic:rolleyes:)...

jel ti to majka zna sta ovdje pises, posto predpostavljam da je ona Srpkinja...izvinjavam se ako ti je to preprivatno...

Ona ko i moji znaju da su 100% Bosanci,kaze se Bosanski Srbi zbog vjere,tako je danas i ok je a kad pricam ozbiljno s`ujkom na primjer i on kao i svi pametni znaju da su Bosanci jedan narod i da bi tako trebalo da bude,bez nacionalista i da se na vjeru gleda. 1 mjesto je i za njia Bosna 2.mjesto dolazi Srbija i tako je i kod mene i na 3.mjestu su Hrvati isto moji sto smo vecinom slicni a nemore se reci da su bosanci srbi ili Hrvati po Porijeklu sto nije istina jarane

Warum kommst du immer mit so unnötigen Beiträgen?
Was hat das mit Nazis zu tun? Sobald man sich mal auf serbischer seite äussert wird man gleich als nazi gleichgestellt?
(ausserdem glaube ich war die SS Handzar faschistische Bewegung, und nicht die von Draza Mihailovic:rolleyes:)...

wisst ihr was ihr könnt nicht mit uns disskutieren sondern uns an unsere bosnischen eier lecken, egal was auch immer eure lügen sind uns gab es i ako bog da wird es uns noch geben.

daran werden eure verdammten lügen auch nichts ändern.

war das unnötig genug?

Zurück
Oben