G
Gelöschtes Mitglied 11254
Guest
* Serben hat man versucht, so weit es geht, aus dem kroatischen Terretorium zu vertreiben oder gar zu töten. da hat er recht Vuko..habt ihr euch dafür eigt schon entschuldigt?
...
![Laughing :lol: :lol:](/styles/default/xenforo/smilies/balkalt/icon_lol.gif)
* Serben hat man versucht, so weit es geht, aus dem kroatischen Terretorium zu vertreiben oder gar zu töten. da hat er recht Vuko..habt ihr euch dafür eigt schon entschuldigt?
Tito je bio legenda.
Slobodno ga mozemo svrstati medju ostalim zlocinackim "legendama" i diktatorima iz 20. vijeka.
Oho, nisam znao da je Din-Vuk kontra Tita ^^
Slobodno ga mozemo svrstati medju ostalim zlocinackim "legendama" i diktatorima iz 20. vijeka.
bolje ti lezi pisati u sport temama. gubim misljenje o tebi kad vidim takve komentare. a sigurno nisam jedini.
Zasto, da si pratio moje ranije komentare o njemu i slicnim temama, nebi ovo bila neka "nova" vijest. Rodio sam se u Jugoslaviji, tamo odrastao, isao u skolu, sve do zavrsetka rata dolje zivio, tek "veca" sila me protjerala da odem na zapad, tj. tako da sam dobro upucen u ondasnji zivot. Sport je Sport, Politika je Politika, ja te dvije stvari nikada i niti cu ikada mjesati, ne preziren ni jednu naciju, mislin da je dobra vecina dobro zivjela u Jugoslaviji (sebe isto ovdje racunam), ali necu glorificirati jednog diktatora.
dobro se zivjelo radi tog diktatora. kada narod nije spreman da zivi bez diktatora onda treba biti jedan ma da je tito nikad koristio svoju ulogu za negativne stvari. nema logike da se njemu uzme za lose da nije dozvolijo da se psuje u njegovo ime. psovat svakako nije potrebno. al nas sasav narod misli da nemoze bez toga. samo da kazem primjer zasto po neke budale ga nevole, smjesno.
tvoj stav nije mi nova vijest al nekako mi ne pase u slici koju o tebi imam.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen