Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

Cana: “Të gjithë bashkë e bllokojmë Portugalinë”
line_430.gif

“Një skuadër e tillë si Portugalia, me lojtarë të mëdhenj nuk mund të përballohet individualisht, por duhet që lojtari që do të luajë kundër Ronaldos apo një futbollisti tjetër, duhet të këtë edhe nevojën për mbështetjen e shokut të tij, që i duhet të rijë sa më afër, pasi në shumë momente një kundër një nuk mjafton"
line_430.gif

20090605150946LorikCanaperAlbania-sport.com.jpg
line_430.gif

Kapiteni i Marsejës, Lorik Cana, do të jetë edhe kapiteni i Shqipërisë në takimin e rëndësishëm Shqipëri-Portugali. Mesfushori shkatërrues do të luajë në zemër të mbrojtjes sonë, duke u përpjekur të shndërrohet në një digë për vijën e parë luzitane.

“Një skuadër e tillë si Portugalia, me lojtarë të mëdhenj nuk mund të përballohet individualisht, por duhet që lojtari që do të luajë kundër Ronaldos apo një futbollisti tjetër, duhet të këtë edhe nevojën për mbështetjen e shokut të tij, që i duhet të rijë sa më afër, pasi në shumë momente një kundër një nuk mjafton.

“Nëse ne në çdo lëvizje që bëjmë , sidomos në aspketin e mbrojtjes e në lojën defensive, nëse nuk do të kemi të organizuar dhe do të kemi hapësirë nga njëri-tjetri, në atë moment mund të rrezikojmë kartonë më shumë apo mund të ndëshkohemi me 11-metërsh”, - tha Loriku gjatë konferencës për shtyp.

Es qualifiziert sich nur einer direkt. Und das wird Dänemark sein. Der zweite ist in der Relegation. Ich denk Portugal qualifiziert sich nur wenn sie in Dänemark und beide Spiele gg. Ungarn gewinnen. Ansonsten denk ich das Schweden weiterkommt.

Ungarn hat keine Chance weiterzukommen.

Die Spielen noch:

2mal gg Portugal, In Dänemark und zuhause gegen Schweden.

Mit dieser Aufstellung wird Albanien morgen spielen.

------------Hidi
Vangjeli-Cana--Curri--Vrapi
----Bulku-------Beqiri
Duro---------------Agolli
----------Skela
--Bogadani/Salihi/Kapllani

Statt Duro und Agolli hätte der Berisha und Hyka einsetzen sollen, aber was solls.
Eine wirkliche Veränderung in der Aufstellung sehe ich nicht....

------------Hidi
----Bulku-------Beqiri
----------Skela

Statt Duro und Agolli hätte der Berisha und Hyka einsetzen sollen, aber was solls.

Otto Baric ist in Albanien und hat ihn gebittet, in dieser Aufstellung zu spielen!

------------Hidi
----Bulku-------Beqiri
----------Skela

hätte anstatt agolli gilman lika gebracht, der hatt doch in den letzten spielen gut gespielt..

Zurück
Oben