Idemo
Gesperrt
Nisam nacista ponosni Bosnjanin![]()
Za tebe su Srbi Bosne i Hercegovine Vlasi, [smilie=to funny.gi:!
Slobodno buti to, samo pusti nas u tome sta smo na miru, i sve je u redu. Mogu i ja sada poceti, svaki dan ti pricati da su Muslimani samo Srbo-Hrvati koji su presli na Islam, ali necu, posto postujem "vase" ko sto vi imate "nase" da postujete, zar nije tako buraz ?![]()
po tvojoj logici smo onda svi mi rimljani, jer su rimljani vladali mnogo godina pre banova i knezeva na ovim prostorima ? ne ?
kako ne mozes da shvatis, ti se ponosis necim sto nisi...
ti stari bosanci bi tebe u danasnje vreme ubili jer si musliman !!!
jer su oni ratovali protiv onoga sto si ti postao... to jesu muslimani...
znaci u bosni su bili ti stari bosanci (a ti nisi stari bosanac) pa su dosli turci, ti stari bosanci su se borili protiv njih neki su izginuli, neki su ostali a neki su primili islamsku veru... sad je proslo 1000 godina... sad izracunaj koliko od tih pravih bosanaca je jos ostalo ... ni jedan...
jednostavnije ti to ne mogu da objasnim, ovo bi i dete od 3 godine shvatilo... pa ti vidi...
So viel Dummheit gehört an die Wand gestellt.
Jos nisam spominjao Crnogorce, ne znam zasto se osjecas napadnutim? Tu sliku je postavio vas drug Slavic, i on se s tim dici ja sam je samo objasnio
Alal ti vera, koju teoriju imas
Na Kosovu poginuli svi vojno sposobni Srbi, I sad nakon toliko godina koliko je Srba ostalo?
Da Rimljani su vodili ratove s Ilirima, imas u historiji o tim ratovima mnogo![]()
Za tebe Sultane bih rekao da si pametan clan ovog foruma, ali cim koristis takvo fasisticko sranje nekih muslimanskih nacista si pokazao dio tvoje prave face. U stvari bi i ja mogao tekstove od Dr. Vojislava Seselja ili Dr. Radovana Karadzica navesti pa vama nesto da meljem, itd. sto bi, da se glupiram ko ti...
YouTube- NBG-MOST-WANTED exclusiv serbische geneIhr Bosniaken könnt echt nur beleidigen aber das Gegenteil beweisen kriegt ihr wohl nicht hin, dass bestärkt nur uns Serben in unserer Theorie die auch belegt ist im Gegensatz zu eurer Propaganda!
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen