Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kratka Istorija Bosanskih Srba

Zitat von Munja

po tvojoj logici smo onda svi mi rimljani, jer su rimljani vladali mnogo godina pre banova i knezeva na ovim prostorima ? ne ?

kako ne mozes da shvatis, ti se ponosis necim sto nisi...
ti stari bosanci bi tebe u danasnje vreme ubili jer si musliman !!!
jer su oni ratovali protiv onoga sto si ti postao... to jesu muslimani..
.

znaci u bosni su bili ti stari bosanci (a ti nisi stari bosanac) pa su dosli turci, ti stari bosanci su se borili protiv njih neki su izginuli, neki su ostali a neki su primili islamsku veru... sad je proslo 1000 godina... sad izracunaj koliko od tih pravih bosanaca je jos ostalo ... ni jedan...

jednostavnije ti to ne mogu da objasnim, ovo bi i dete od 3 godine shvatilo... pa ti vidi...

ti si musliman, i oni bi tebe ubili jer si musliman, jer oni su ratovali protiv muslimana :D
sta onda ti imas zajednicko sa tadasnjom bosnom ???
razumes ? ocigledno ne... al nema veze...

Koje fasisticko sranje?
Sto vjerujem da su postojali Bosnjani s razlicitim vjerama?
I to tebi fasizam?;)

A o ovim Srbima sto su se kasnije doselili, pricao sam da su se doselili i nikako nemogu biti oni stari Bosnjani..

Kuzis?;)
Ili za sta chete me sad optuzit?:blush:

Tebi nije fasisticko sranje, kad kaze tvoj junak da je Ljiljan Srpski?

To je Fasizam, sto neki vasi profesori sada odjednom tvrde da su Srbi iz Bosne bivsi Bosnjaci, ko sto i bosnjacka vlada nas silom tjera, se izrazavati kao "Bosanac" i to sranje "krv za Bosnu moju".

Sta se tice Ljiljana, necu da se mjesam posto ne znam dosta o toj temi, da bih mogao razgovarati sa vama o toj temi. Jedino znam da je Ljiljan bio oznak kuce Kotromanica i da ima dosta teorije, da su Kotromanici bili Srbi.

Zurück
Oben