Idemo
Gesperrt
Wieso bringst du immer das Video dieses "Serbens"?
Das ist entweder irgendein Fake (sieht mir aus wie ein Türke) oder ein Cigo.
Ja znam da sam deo junackog slavnog vikinzkog naroda, jebem vam sunce.
Ihr Bosniaken könnt echt nur beleidigen aber das Gegenteil beweisen kriegt ihr wohl nicht hin, dass bestärkt nur uns Serben in unserer Theorie die auch belegt ist im Gegensatz zu eurer Propaganda!
Slavic Style----->Die haben Dich als Deo benutzt
![]()
Zitat von Munja![]()
po tvojoj logici smo onda svi mi rimljani, jer su rimljani vladali mnogo godina pre banova i knezeva na ovim prostorima ? ne ?
kako ne mozes da shvatis, ti se ponosis necim sto nisi...
ti stari bosanci bi tebe u danasnje vreme ubili jer si musliman !!!
jer su oni ratovali protiv onoga sto si ti postao... to jesu muslimani...
znaci u bosni su bili ti stari bosanci (a ti nisi stari bosanac) pa su dosli turci, ti stari bosanci su se borili protiv njih neki su izginuli, neki su ostali a neki su primili islamsku veru... sad je proslo 1000 godina... sad izracunaj koliko od tih pravih bosanaca je jos ostalo ... ni jedan...
jednostavnije ti to ne mogu da objasnim, ovo bi i dete od 3 godine shvatilo... pa ti vidi...
Ja se osjecam napadnut, posto ja nisam pravi Crnogorac, vec Srbin iz Bosne ( danas) to ima 5-6 vijeka da su moji dosli iz CG-ea u Hercegovnu, a djed mi kaze da smo Srbi iz CG-ea.
Koje fasisticko sranje?
Sto vjerujem da su postojali Bosnjani s razlicitim vjerama?
I to tebi fasizam?
A o ovim Srbima sto su se kasnije doselili, pricao sam da su se doselili i nikako nemogu biti oni stari Bosnjani..
Kuzis?
Ili za sta chete me sad optuzit?:blush:
Tebi nije fasisticko sranje, kad kaze tvoj junak da je Ljiljan Srpski?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen