Slavic
Gesperrt
Slavic Style----->Die haben Dich als Deo benutzt
![]()
Was willst Du "ülürer" überhaupt, beweis mal das Gegenteil meiner Theorie, hast ja bisher nicht geschafft wundert mich ehrlich gesagt auch nicht...
Slavic Style----->Die haben Dich als Deo benutzt
![]()
Da vi ste dosli i prihvatili BiH kao BiH, a ne kao Republiku Srpsku, i odkud sad pravo da trazite Republiku Srpsku?
I sta je to?
Da vi ste dosli i prihvatili BiH kao BiH, a ne kao Republiku Srpsku, i odkud sad pravo da trazite Republiku Srpsku?
I sta je to?
ti si musliman, i oni bi tebe ubili jer si musliman, jer oni su ratovali protiv muslimana![]()
sta onda ti imas zajednicko sa tadasnjom bosnom ???
razumes ? ocigledno ne... al nema veze...
Ivan Kapistran, Franjevac, Teolog, Branitelj Beograda, Putnik, Avanturista u pismu Jula 1455 Kalikstu III kaze ovako za Bosnjane :
"A Bosnjani(znaci narod, etnos) su crvstije ljudijeh.Oni zive izmedju rijeka Drine i Bosne.
Po vjeroucenju, oni nisu pripadnici crkve Rasana(znaci nisu pravoslavni, ni katolici).Bosnjani bi radije mrijeli, neko da umru viru Rasana."
Tada kad so moji dosli su prihvatili samo "Staru Hercegovinu", nije bilo price o Bosni.
Sultan Mehmed Fatih
Po tvom ubili bi i pravoslavca, jer su ratovali protiv Raske![]()
jel bilo muslimana pre dolaska turaka na podrucju bosne ???
ajde molim te samo mi to odgovori...
braca su vodili ratove jedan protiv drugog... a na kraju su se svi borili protiv muslimana... kojih ocigledno pre dolaska turaka na podrucju bosne nije bilo...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen