B0šNjAk
kշለjisռik
nisu... i nema tu sta da se trazi...
OVDE NIKO NIJE ONO STO VERUJE DA JE
Znaci i ti nisi Srbin?
Zasto onda imas taj Srpski grb?
Jos i ne zivis u Srbiji?
[smilie=to funny.gi:
nisu... i nema tu sta da se trazi...
OVDE NIKO NIJE ONO STO VERUJE DA JE
Sultan Mehmed Fatih
Koliko se njih borilo? A isti ti koji su se borili, presli su kasnije na islam a ne na pravoslavlje
Alal vam vera teorija :iconbiggrin:
da poturcili se... pravi bosnjani su izginuli, ostalo se poturcilo i eto rezultata...
predaci ti nisu bili muslimani, nego su se poturcili...
jel lako ziveti sa istinom koju si upravo sam priznao ?
ako si tako ponositi bosnjanin odrekni se islama i predji na staru bosnjansku veru... bogumili ili sta vec... aj da te vidim na delu,... dokazi da si bosnjanin :![]()
Hajde priznaj sta si bio, nije vazno, ali ipak bih trebao da znas, da prakticno sam sebe mrzis. (kroz mrznju Srba i Hrvata)
Was willst Du "ülürer" überhaupt, beweis mal das Gegenteil meiner Theorie, hast ja bisher nicht geschafft wundert mich ehrlich gesagt auch nicht...
Sta sam ja bio?
Pa covjece nisam ja ziv 2.000 godina
[smilie=to funny.gi:[/quote]
Hehe dobro nisi ti, vec tvoji preci, oni koji su se zvali Jovan ili Ante [smilie=to funny.gi:
Ante Herceg i Mustafa Banovic, povijesno-istrazivacko djelo "Razvoj Balkanskih Naroda", Juni/Juli 2002, odlomak "Istorija Bosanskih Srba", str. 244-249, Naucno-Znanstveni Zurnal Istorije Jugoistocne Europe.
Na prostoru Bosne su od pamtivjeka zivjeli Bosnjaci razlicitih vjera. U srednjovjekovnoj Bosni to su bili Bosnjaci heretickog vjerovanja, ali i dio onih Bosnjaka koji su pod prisilom krizarskih ratova primili katolicanstvo, odnosno pravoslavlje. Padom Bosne pod Turke i kasnije Austro-Ugarskom okupacijom Bosne, narod u etnickom smislu sastavu ostaje isti. Bez obzira na vjeru, svi se nastavljaju identifikovati kao Bosnjaci. Sto vise, katolici i pravoslavci su se od pamtivjeka osjecali i identifikovali kao Bosnjaci. Oni su bili Bosnjacki pravoslavci, odnosno Bosnjacki katolici. Pisali su da govore Bosanski jezik i ponosili se na svoju Bosnjacku narodnost.
Hehe dobro nisi ti, vec tvoji preci, oni koji su se zvali Jovan ili Ante [smilie=to funny.gi:[/quote]
woow
Ti znas kako su se zvali moji preci? hahaha vidim pogledao si onaj film:blush:
[smilie=to funny.gi:
Nije to je istina i nista drugo
Fasizam je kad neko ljude zbog vjere ubija i nekome prica da bude slavenski srbin ili hrvat sta nikad nije bio,to nije samo fasizam nego i laz pa onda stavljas karadzica i mladica na jednu liniju sa profesorima koji samo istinu dokazuju![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen