Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kratka Istorija Bosanskih Srba

Ivan Kapistran, Franjevac, Teolog, Branitelj Beograda, Putnik, Avanturista u pismu Jula 1455 Kalikstu III kaze ovako za Bosnjane :
"A Bosnjani(znaci narod, etnos) su crvstije ljudijeh.Oni zive izmedju rijeka Drine i Bosne.
Po vjeroucenju, oni nisu pripadnici crkve Rasana(znaci nisu pravoslavni, ni katolici).Bosnjani bi radije mrijeli, neko da umru viru Rasana."

AL NAJMANJE SU MUSLIMANI :D:D:D
HAHAHAHAHA E MOJ GLUPANE...

Pa moj glupane, procitaj to bolje..
Et i da su najmanje muslimani, radje bi umrli nego presli na vjeru rasana..
Vidi se kakav ti je mentalni sklop..

Pa moj glupane, procitaj to bolje..
Et i da su najmanje muslimani, radje bi umrli nego presli na vjeru rasana..
Vidi se kakav ti je mentalni sklop..

pa i umrli su.......................... boreci se protiv islama :D
hahah maloumnice hvatas se za ljude koji bi i tebe ubili da si ziveo kojim slucajem u to vreme... eto cime se vi ponostie... ti si bez korena...

Jetzt beleidigst Du auch noch die armen illyrer in dem Du sie ülülürer nennst aber wenn Dir einer Sklave anstatt Slawe sagt läufst Du aus wie ne muschi

Was soll man mit Dir reden?Du beweisst in jedem Deiner Beiträge Deine grenzenlose Dummheit und nach mehreren erklärungen verstehst Du trotzdem nichts.Vielleicht kannst du nichts für Deine Dummheit.Sultan hat recht für Dich muß man alles zeichnen damit sich wenigstens etwas in deinem Hirn tut

Versuchs doch mal, kannst von mir aus auch zeichnen, egal was Du machst, Du wirst trotzdem nicht beweisen können, dass Du recht hast, dass ist schir unmöglich...
Viel Spass beim Versuch und zieh jetzt nicht wieder den Schwanz ein!
Falls du die Frage vergessen hast, kannst ja nochmal nachlesen, steht alles in dem Thread.

ma jebe mi se za karadzica i mladica, ali ti vasi profesori za mene s padaju na isti nivo, cim u takvim dimenzijama razmisljalju, da su svi Srbi iz Bosne bivsi Bosnjaci, sto se jednostavno ne da potvrditi. Za mene su isti nacisti ko ti iz 2. SR, jedino se njihovo misljenje broji a sve ostalo propaganda...

Pa ti si gori i od Karadzica i Mladica i i tih profesora :D
Ko ovdje tvrdi to?
Da su svi? KO?
U pocetnom postu se pise o naseljavanju Srba u Bosnu..
I sta mi sad spamas temu svojim glupostima?
Smatram te pametnom osobom, al cemu ta izmisljanja?
Da privuces sto vise Srba, jer ovdje se tvrdi da su svi Srbi u Bosni stari Bosnjani?LOL
Ajde malo budi pri temi;)

pa i umrli su.......................... boreci se protiv islama :D
hahah maloumnice hvatas se za ljude koji bi i tebe ubili da si ziveo kojim slucajem u to vreme... eto cime se vi ponostie... ti si bez korena...

Cuj ja sam bez korjena?
Svaki covjek na ovoj planeti ima svoj korjen..
Cak i djete iz epruvete ima svoj korjen, jer ipak je ona sperma od nekog covjeka, nije izmisljena..
Eto koliko si ti glup;)

Zurück
Oben