B0šNjAk
kշለjisռik
Da i sta je to cudno, nisu bili tad muslimani, niti ko tvrdi da jesu LoL
Pa i vi niste oduvjek pravoslavci
Niste imali ni Srbije nego Rasku i sta sad?
Sultan Mehmed Fatih
Cuj ja sam bez korjena?
Svaki covjek na ovoj planeti ima svoj korjen..
Cak i djete iz epruvete ima svoj korjen, jer ipak je ona sperma od nekog covjeka, nije izmisljena..
Eto koliko si ti glup
Ivan Kapistran, Franjevac, Teolog, Branitelj Beograda, Putnik, Avanturista u pismu Jula 1455 Kalikstu III kaze ovako za Bosnjane :
"A Bosnjani(znaci narod, etnos) su crvstije ljudijeh.Oni zive izmedju rijeka Drine i Bosne.
Po vjeroucenju, oni nisu pripadnici crkve Rasana(znaci nisu pravoslavni, ni katolici).Bosnjani bi radije mrijeli, neko da umru viru Rasana."
tvoj bosnjanski narod je imao crkvu a ne dzamiju
jel boli istina ?
covece ti si bez korena...
Sultan Mehmed Fatih
nista, samo da i ti konacno prihvatis istinu i da prihvatis ostala 2 naroda koja zive u bosni a ne izjasnjavaju se kao bosanci... jer im je to pravo...
i da prestanes da povezujes bosnu sa islamom... jer u njoj zive i 2 naroda druge vere... itd. itd.
Pa ti si gori i od Karadzica i Mladica i i tih profesora
Ko ovdje tvrdi to?
Da su svi? KO?
U pocetnom postu se pise o naseljavanju Srba u Bosnu..
I sta mi sad spamas temu svojim glupostima?
Smatram te pametnom osobom, al cemu ta izmisljanja?
Da privuces sto vise Srba, jer ovdje se tvrdi da su svi Srbi u Bosni stari Bosnjani?LOL
Ajde malo budi pri temi
BIH Forumsflüchtling
E moj prijatelju... Pa tvoji i moji predaci su se tada borili protiv turaka, ko zna mozda su tvoj i moj praprapra...djed tada ginuli jednog pored drugog na kosovu protiv turaka...
Cudno je u toj igri, da ti i mnogi drugi, sada turcina gledate kao oslobodjaca a ne kao okupatora koji su i tovje i moje predake ubijali, to jest nase predake.... I nametali islam...
Svaka cast tebi. Vijeruj ti u to sto ti mislis da je najbolje. Ali nemoj da se odrices tvoga... Vijerujem da imas u prezimenu ic ili vic...
E moj prijatelju... Pa tvoji i moji predaci su se tada borili protiv turaka, ko zna mozda su tvoj i moj praprapra...djed tada ginuli jednog pored drugog na kosovu protiv turaka...
Cudno je u toj igri, da ti i mnogi drugi, sada turcina gledate kao oslobodjaca a ne kao okupatora koji su i tovje i moje predake ubijali, to jest nase predake.... I nametali islam...
Svaka cast tebi. Vijeruj ti u to sto ti mislis da je najbolje. Ali nemoj da se odrices tvoga... Vijerujem da imas u prezimenu ic ili vic... ;-)
Nas Bosnjanski Narod su prije toga imali piramide,stare kule,pa smo nekada plesali oko vatre,nekada smo imali ilirske religije i klali se gromu,pa su dosli katolici i pravoslavci da nas silom okrenu za katolika i pravoslavca a nama se nije svidzalo zato smo imali nasu posebnu Bosansku Crkvu,pa su dosli Muslimani i ta vjera nama pase vec preko 500 Godina.
A jedna stvar je uvijek bila tu u nasoj Bosni i bit ce dok Sunca ima i to su nasi Bosanski Ljiljani koje samo u Bosni rastu i mi,Bosona,Bosnjanin,Bosnjak,Bosanac-Bosanci
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen