Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kratka Istorija Bosanskih Srba

Sultan Mehmed Fatih
Ne nas su Turci donjeli u rusacima..
Naravno da nije, al nismo bili pravoslavci..Kao sto je vas junak rekao radje bi umrli nego bili raske vjere
:-P

a ti si musliman ? sta imas zajednicko sa bosnjanima ?
ti si samo gradjanin bosne i hercegovine al bosanac nisi...
jer si musliman, pravi bosnjani nisu bili muslimani, a ti pravi bosnjanin ne mozes biti jer si musliman... 1+1=2

zasto se jedino vi muslimani izjasnjavate kao bosnajci ? zasto to srbi u bosni ne cine ? zasto to hrvati u bosni ne cine ?
eto odkud im pravo da traze samostalnu republiku srpsku...
ocigledno je da vi nemate istoriju pa se vadite na stare "bosnjane" da bi imali i vi korene... al ih nemate !!!

Zasto Srbi ne? Jer ih je vecina dosla iz Srbije:p

Haj da su trazili samostalnu Rasku nekako bi shvatio :D
Jesil ti Srbin ili Rasanin? :p

a ti si musliman ? sta imas zajednicko sa bosnjanima ?
ti si samo gradjanin bosne i hercegovine al bosanac nisi...
jer si musliman, pravi bosnjani nisu bili muslimani, a ti pravi bosnjanin ne mozes biti jer si musliman... 1+1=2

TOOOOOOOOO :D
Dobro nisam Bosnjanin, sta si ti?
Pravi Srbin Slaven nije bio pravoslavac 1+1=10 Nisi Srbin?:D

[smilie=to funny.gi:

Sultan Mehmed Fatih
Koliko se njih borilo? A isti ti koji su se borili, presli su kasnije na islam a ne na pravoslavlje :-P

Alal vam vera teorija
:iconbiggrin:

da poturcili se... pravi bosnjani su izginuli, ostalo se poturcilo i eto rezultata...
predaci ti nisu bili muslimani, nego su se poturcili...
jel lako ziveti sa istinom koju si upravo sam priznao ?
ako si tako ponositi bosnjanin odrekni se islama i predji na staru bosnjansku veru... bogumili ili sta vec... aj da te vidim na delu,... dokazi da si bosnjanin ;)

Tad kad su dosli pod cijom upravom je bila Stara Hercegovina?:p

Tj. Odkad je Hercegovina dio Bosne? I nakon koliko su tvoji dosli?

Nemanja_StefanP_Sebia200.jpg

Veliki dio Hercegovine je bio pod Raskom, pa sad kaze moj djed, il smo vec dosli u tom periodu u Nevesinje, il u ovom vijeku ( 1440 )

800px-Vojvodstvo_S_V_Kosace_1440_%281024_x_737%29.jpg

Wieso bringst du immer das Video dieses "Serbens"?
Das ist entweder irgendein Fake (sieht mir aus wie ein Türke) oder ein Cigo.

Weil er immer mit "Türken, Turci ... blablabla" ankommt. Dabei sehen wir den Türken gar nicht ähnlich.

Er findet nie eine Antwort darauf und macht sich hier nur lächerlich. Für den ist alles serbisch, wir sind Serben, BiH ist serbisch, Lilien sind serbisch, Kroaten sind serbisch, der Balkan ist serbisch usw.

Er sgt er wäre Bosanac dabei hasst er BiH und alles was in positiver Verbindung zu BiH steht ....

Ihm kann man nicht mehr helfen, sein Hirn ist von Hass zerfressen und alles was er anfässt ist serbisch ... Wir sind in seinen Augen nur Türken, der Balkan wird serbisch werden wie er es einmal war und danach wundern sich Leute heir wieso niemand ein positives Bild über Serbien hat .... genau wegen so 12 jährigen Spinnern wie Mülleimer, Schlampic, Konja, usw.

To je Fasizam, sto neki vasi profesori sada odjednom tvrde da su Srbi iz Bosne bivsi Bosnjaci, ko sto i bosnjacka vlada nas silom tjera, se izrazavati kao "Bosanac" i to sranje "krv za Bosnu moju".

Sta se tice Ljiljana, necu da se mjesam posto ne znam dosta o toj temi, da bih mogao razgovarati sa vama o toj temi. Jedino znam da je Ljiljan bio oznak kuce Kotromanica i da ima dosta teorije, da su Kotromanici bili Srbi.

Nije to je istina i nista drugo

Fasizam je kad neko ljude zbog vjere ubija i nekome prica da bude slavenski srbin ili hrvat sta nikad nije bio,to nije samo fasizam nego i laz pa onda stavljas karadzica i mladica na jednu liniju sa profesorima koji samo istinu dokazuju:rolleyes:

Vor 1000 jahren war ja nach cedosonline.org alles serbisch deshalb muss es hete genauso sein :D

ahh ich komme infach net mehr in diesen Thread ... macht ehh keinen Sinn

Zurück
Oben