Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kratka Istorija Bosanskih Srba

da da, vi ste jedina nacija koja je iznikla iz zemlje, kao pecurke ste iznikli i bili bosanci... naravno... kroz verkove vekova... od kada je bog stvoriju zemlju resio je da bosanci na podrucju bosne nicu ko pecurke iz zemlje... oni su oduvek tu...

vrhunac gluposti... samo cekam da vidim dal mozes ovo sto si upravo reko da sa jos vecom gluposti koju ces reci prevazidjes...

Eto opet ne svatas i glupiras se sa komentarima koje su za solju

Mogu,reko sam da mislim da si pametniji od slavic&friends i to je bila jos veca gluposti od mene,nece se vise desiti

De molim te lupetaj budaljestinu
Tvoj primjer rimljanima i ono drugo sranje sto pricas nema ni pocetka ni kraja nego glupe bezmislene price.
Bosanci su uvijek bili tu,nasi pre pre djedovi,rimljani i drugi su dolazili i otisli a mi smo uvijek bili tu,vjera nije uvijek bila ista(naravno da nije kad smo mi stariji nek sve vjere koje su danas na Balkanu)
I ti nemores nikome reci da nije vise Bosanac sto je Musliman i nemoj meni srati da hocemo da su svi muslimani nego je naopako,mi i pogotovo ja hocemo zemlju gdje sve religije zive a vecina srba i hrvata to nece zato nemoj srati bezveze kad mislim da nisi tako glup kao slavic&friends

Sei Du mal ganz ruhig, Du glaubst an irgendwelche Pyramiden in Bosnien die es nicht gibt siehe meinen Link. Hinzu kommt, dass Du glaubst Illyrer zu sein, man muss es scheisse sein wenn man ein Problem hat, seine Identität klar zu definieren...

Magic
Eto opet ne svatas i glupiras se sa komentarima koje su za solju

Mogu,reko sam da mislim da si pametniji od slavic&friends i to je bila jos veca gluposti od mene,nece se vise desiti

znaci veca gluposti nego tvrditi da su bosanci uvek bili u bosni ? ma daj, nemoguce...
aj ti meni odgovori odkud to ?

Zitat von Munja
da da, vi ste jedina nacija koja je iznikla iz zemlje, kao pecurke ste iznikli i bili bosanci... naravno... kroz verkove vekova... od kada je bog stvoriju zemlju resio je da bosanci na podrucju bosne nicu ko pecurke iz zemlje... oni su oduvek tu...

jel bas ovako bilo ? ili neznam kako ? sigurno se rajski vrt edena isto nalazio u bosni i adam i eva su isto bosanci... ne ?
ocigledno je bosna centar svega...
i meni kazes da sam glup... mislim... neam reci

Pa da uzdizete turske zastave, sijeti se utakmice EP hrvatska-turska

A vi zastave Srbije..Sta zastava Srbije ima s Bosnom?:p
Ili kad je bio rat kod vas same Srpske zastave, nigdje neke stare Bosanske zastave..Iz perioda kad nije bilo Turaka:p

Ili one vase na utakmicama Noz zica...;)

Pa gledate turcina kao oslobodjaca, zar ne? Neki dan gledam na TV-u "123 istanbul", pa kao stigli u sarajevo. Ovaj sve najljepse o turcima, sta su nam kao sve donijeli, i koje su nam sve divne dzamije i divne mahale izgradili... Smucilo mi se....
I sutra moja dijeca da to tako uce? Nema sanse... sigurno nece ucit da su nam turc bili dobri, ko sto vi vasu ucite.

Pa zar nisu dosta izgradili?
Isto tako divimo se i drugima koji su gradili poslije Turaka..
I sta je tu lose?
I drugi se dive svojim osvajacima, koji su im ostavili neke historijske spomenike i gradjevine, pa kakav je to problem?

Pa to ste u federaciji sredili, ono malo srba sto je ostalo sto niste proterali to ne smije da pisne, a hrvati sve vise i vise se sele iz nje.

I sad treba da se ukine RS i da onda svima bude ko onim jadnima sto su mozda morali ostat u federaciji...?
Tu kritiku posalji silajdzicu ne meni...

A vi u RS-u niste?
Cuj Hrvati sele?
Kod mene ne sele, zivimo extra s njima;)

DZEKO
jeli bosna priznala kosovo?

mislis da nebi ? da nema sama iste probleme sa srbima, kao srbija sa albancima ?
ne radi se o tome dal je priznala... stvar je u tome da nikad jedna straa nece biti zadovoljna ako se jedna druga hoce da odvoji... to je samo odgovor na tvoje pitanje kako da se srbi odvoje od bosne...

Sei Du mal ganz ruhig, Du glaubst an irgendwelche Pyramiden in Bosnien die es nicht gibt siehe meinen Link. Hinzu kommt, dass Du glaubst Illyrer zu sein, man muss es scheisse sein wenn man ein Problem hat, seine Identität klar zu definieren...

Du bist Dumm,das mit den Pyramiden ist ironie,wenn es auch nicht abschliessend geklärt ist,klar ist das es ein altes Bauwerk ist und Deine Quelle ist sicher nicht besser als Ägyptische Pyramidenforscher die es seid Jahrzenten machen aber darum geht es hier nicht.
Ich weiß was ich bin und brauche kein Problem zu haben.Ich bin Bosnier!Ich weiß auch was ein großteil unserer Vorfahren waren,illyrer und was jetzt?Wieder nur eine Bestätigung das Du ein Trottel bist aber irgendwie tust Du mir bischen leid

A vi zastave Srbije..Sta zastava Srbije ima s Bosnom?:p
Ili kad je bio rat kod vas same Srpske zastave, nigdje neke stare Bosanske zastave..Iz perioda kad nije bilo Turaka:p

Ili one vase na utakmicama Noz zica...;)

Sto se tice plakata "noz..itd" isto osudjujem to najzesce!
Eto sad imamo zajednicku zastavu... Zuti trokut na plavim... ko da smo ciganski narod.

Pa zar nisu dosta izgradili?
Isto tako divimo se i drugima koji su gradili poslije Turaka..
I sta je tu lose?
I drugi se dive svojim osvajacima, koji su im ostavili neke historijske spomenike i gradjevine, pa kakav je to problem?

Pa jesu super su nas izgradili, unazadili su nas nezanm ni ja koliko godina. Pogledaj malo nase bosanske gradove sve neke bars carsije... Nema nijednog grada u bosni koji bi mogli rec da je moderan grad...

Ma meni se smuci od turskih spomenika. Uzmi samo most na drini... Mehmed pasa sokolovic je izgradio... Janicar... Srbin kojeg su turci oteli od majke odveli u tursku izprali mozak napravili od njega turskog vojinka.

Ja neznam meni se vise place kad razmislim nego da se divim tome...?

Takodje isto za onu dzamiju u banjoj luci... Slicni slucaj... Kakvu divnu historiju imamo... place mi se od nje...

A vi u RS-u niste?
Cuj Hrvati sele?
Kod mene ne sele, zivimo extra s njima;)

Pa jbg, svi smo izseljavali... A sto se tice mog kraja preprosle godine sam vidio klincka seta po sred carsije sa hrvatskom majcom... Sijedi pije pice i boli ga briga...

Zurück
Oben