Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kratka Istorija Bosanskih Srba

Magic rekao sam ja tebi da on vjeruje u slikovnice, al i ove moderne :D

Neboj se brate.
Sad ce jos Emir koji Proud Slavia Rap ubaciti,neki Cetnik ce izvuci koji sam napravljeni youTube Video da smo svi Srbi a to albanci vec bolje znaju sa youTube i sa herojskom muzikom da su oni jedini iliri,pa ce jedan Ujo nama dokazati da su svi nasi Kraljevi u stvari Katolicki Hrvati bili pa neboj se na kraju ce jos Mastakilla da nam stavi Poklopac da smo mi svi u stvari bili Veliki Plamen Jugosloveni koji su dosli iz Kremla u Moskvi i da smo se samo zbog Turaka koji su nas silom usunetili razdvojili,hahahaha:grin:

Neboj se brate.
Sad ce jos Emir koji Proud Slavia Rap ubaciti,neki Cetnik ce izvuci koji sam napravljeni youTube Video da smo svi Srbi a to albanci vec bolje znaju sa youTube i sa herojskom muzikom da su oni jedini iliri,pa ce jedan Ujo nama dokazati da su svi nasi Kraljevi u stvari Katolicki Hrvati bili pa neboj se na kraju ce jos Mastakilla da nam stavi Poklopac da smo mi svi u stvari bili Veliki Plamen Jugosloveni koji su dosli iz Kremla u Moskvi i da smo se samo zbog Turaka koji su nas silom usunetili razdvojili,hahahaha:grin:

[smilie=to funny.gi:

Bosna je bila Bosona(ilirska rijec ko i Ban) i kod nas su zivjeli razlicne ilirske Grupe,iliri se sami nisu nikada zvali iliri koliko ja znam,to ime su dali Grci a i nije vazno kako su se zvali,ljudi su bili isti,imena se mjenaju(Jugoslavija...itd)a ljudi su ostaju.A o tome se neradi,nebi ja nikada reko mi smo 100% iliri nego ima svasta u nama,slavena,germana,kelti itd.ko svugdje a absolutna vecina je ilirsko i dosta nas jos veze kao i ime nase Drzave a danas smo Bosanci i to hocemo da budemo i niko nemoze nista
Da ti ja kratko opisem kako to zvuci: zamisli prosijecnog amerikanca u nju jorku (znaci bijelca ili crnca) koji tvrdi da je on indijanac i ima indiansku krv, zato sto je prije 500 godina americki kontinent bio totalni pod indijanskoj vlasti.

Istu tu glupost sada ti nama iz bilo kakvih razloga predstavljas, samo sto tvrdis da imas jedino ilirsku krv, i da su bosanci iliri

Ti tvrdis to sa nekim geetickim analizama, od kojih neznas kolilo je ljudi uvezano i koje su bas suprotno dokazale da ljudi iz juznoslavenskoga podrucja imaju veoma slicne gene i slicne sa narodima iz zapado- i istocnoslavenskih podruca (i nemoj da lazes sebi, ti i ja se sijecamo tvojih genetickih karti iz oksford univerziteta u drugom threadu)

U ostalom da ti nestokazem: kako svi znamo teritorije jugoslavije su za vrijeme antike bile potpuno pod ilirskoj vlasti, to ja ne negiram i to je i razlog, zasto danasnji narod isto ima dijelovno ilirske gene, ali oko 400 poslje krst. Avari su upali na balkan i s time dosli u konflikt sa ilirima, koji su u najcesce bijezili i suprotni smjer, u jug (i zamisli, danas su ti ljudi poznati kao albanci, iako su i oni samo mijesavina razl. naroda.Tek onda ili mozda u toku tog procesa u 600 stoljecu pojavili su se slaveni koji su se naseljivali na teritoriji balkana (pa i u bosni), ciji jezik danas mi govorimo i ciji vladari se sve mogu pratiti od dolazka u 6.stoljecu do cak drugog svijetskog rata i svi ti fakti su dokaz i razlog sa veliki slavenski genopol (iako ne totalni) u ljudima u bosni i u ostalim yu republikama.

Znaci jednostavno: zbog avara koji su tijerali ilire u jug uopce nije moguce da su ljudi u bosni iliri

Da ti ja kratko opisem kako to zvuci: zamisli prosijecnog amerikanca u nju jorku (znaci bijelca ili crnca) koji tvrdi da je on indijanac i ima indiansku krv, zato sto je prije 500 godina americki kontinent bio totalni pod indijanskoj vlasti.

Istu tu glupost sada ti nama iz bilo kakvih razloga predstavljas, samo sto tvrdis da imas jedino ilirsku krv, i da su bosanci iliri

Ti tvrdis to sa nekim geetickim analizama, od kojih neznas kolilo je ljudi uvezano i koje su bas suprotno dokazale da ljudi iz juznoslavenskoga podrucja imaju veoma slicne gene i slicne sa narodima iz zapado- i istocnoslavenskih podruca (i nemoj da lazes sebi, ti i ja se sijecamo tvojih genetickih karti iz oksford univerziteta u drugom threadu)

U ostalom da ti nestokazem: kako svi znamo teritorije jugoslavije su za vrijeme antike bile potpuno pod ilirskoj vlasti, to ja ne negiram i to je i razlog, zasto danasnji narod isto ima dijelovno ilirske gene, ali oko 400 poslje krst. Avari su upali na balkan i s time dosli u konflikt sa ilirima, koji su u najcesce bijezili i suprotni smjer, u jug (i zamisli, danas su ti ljudi poznati kao albanci, iako su i oni samo mijesavina razl. naroda.Tek onda ili mozda u toku tog procesa u 600 stoljecu pojavili su se slaveni koji su se naseljivali na teritoriji balkana (pa i u bosni), ciji jezik danas mi govorimo i ciji vladari se sve mogu pratiti od dolazka u 6.stoljecu do cak drugog svijetskog rata i svi ti fakti su dokaz i razlog sa veliki slavenski genopol (iako ne totalni) u ljudima u bosni i u ostalim yu republikama.

Znaci jednostavno: zbog avara koji su tijerali ilire u jug uopce nije moguce da su ljudi u bosni iliri

Dokazano je decko da u BiH ima 40% Ilirskog gena..U Bosni ga ima vise nego u Albaniji..
Niko ne spori da u Bosni nema Slavenskog gena, al je on veoma malen naspram Ilirskog..Isto tako u Bosni ima i drugih gena, al veoma bitan faktor da Ilirskog ima najvise..
Kao sto u Srbiji ima najvise Slavenskog gena nekih 30%..

Zuletzt bearbeitet:

Cika Jugosloven molim vas nemoj te lagati da sam stvari reko koje nisam(samo ilirski krv i nista drugo? gdje sam to reko) i molim vas nemojte se vise glupirati i glumiti Partizana kad ste vuk u ovcinoj kozi.
Budi te sretni da nije vise Jugoslavija sto bih ljude ko vi zavrsili na golom otoku(i ne pricam o nekom FKK Otoku)

Jezik nje nas izmjesan,ima dosta slavenskoga kad su vladari nama dosta rijeci ubacili a ja nemogu slavene iz istoka bas dobro da razumijem,cak turcine bolje razumijem i opet nemamo turske krvi,pricamo njemacki i mozda za 3 generacije vasa djeca neznaju vise vas jezik a opet gene se neceju pretvoriti u germanski i inace vi samo sranje pricate kad se o takvim temama radi,ima dobre dokaze koje se nemore izbrisati i nece u buducnost da bude manje nego ce da bude dosta vise a ono sto ste provalili sa indijancima i amerikancima iz evrope to je kocka secera i slag u kafi vasoga proljeva

Zelim vama vise pamet Drug Jugosloven i da se sjetite vaseg ilirskog plemena jer vi kao srpskohrvatskojugoslovenski Bosanac,vi ste isto dio toga ilirskog plemena

Bratstvo i Jedinstvo..............:drinking:

Cika Jugosloven molim vas nemoj te lagati da sam stvari reko koje nisam(samo ilirski krv i nista drugo? gdje sam to reko) i molim vas nemojte se vise glupirati i glumiti Partizana kad ste vuk u ovcinoj kozi.

Nista cudno, izmisljalju da smo nesto rekli kao sto izmisljaju historiju..
I meni su govorili dosta toga da sam izmislio, kad ih pitam sta sam to izmislio ili kad sam to rekao, il idu spavat il mjenjaju temu :rolleyes:

Nista cudno, izmisljalju da smo nesto rekli kao sto izmisljaju historiju..
I meni su govorili dosta toga da sam izmislio, kad ih pitam sta sam to izmislio ili kad sam to rekao, il idu spavat il mjenjaju temu :rolleyes:

Tako je vise puta(skoro uvijek kad ja nesto pisem) a stvarno me cudi da nije nista o turcima reko ili nisam dobro cito a mozda je zaboravijo sto je na brzinu odgovorio
Bajke stvaraju legende i onda se to mjesa ko u mjesalci pa se to grize kroz mozag pa na kraju neznaju sta je istina,sta je bajka,sta je legenda nego je sve izmjesano a jedno znaju svi, da mi nismo sta smo,Bosanci!
To je ko teska bolest

Tako je vise puta(skoro uvijek kad ja nesto pisem) a stvarno me cudi da nije nista o turcima reko ili nisam dobro cito a mozda je zaboravijo sto je na brzinu odgovorio
Bajke stvaraju legende i onda se to mjesa ko u mjesalci pa se to grize kroz mozag pa na kraju neznaju sta je istina,sta je bajka,sta je legenda nego je sve izmjesano a jedno znaju svi, da mi nismo sta smo,Bosanci!
To je ko teska bolest

Pa njima je to tradicija, da izvrcu istinu..
Dokazano na ovoj temi koliko su toga izmislili..

Pricate slavenski jezik imate slavenske prezimena vecina i izgleda kao tipican slaven te studije nisu dokaz jel nije sigurno jel to sve uobste tacno a dosad nije ni rijeseno sta je uobste ilirski gen...
Za vreme juge svi ste bili ponosni jugosloveni gdesu tada bili ovi fanaticari sto misle da su neki iliri?!

A šta je to ilirski gen?
- Stvarno ne znam šta je ilirski gen. Znam da stari Rimljani nisu znali ko je živeo u njihovom carstvu, pa su onda rekli da su svi koji žive u njihovoj provinciji Iliriji u stvari Iliri. Isto tako, svi oni koji žive u Trakiji nazivani su Tračanima - kaže Živanović.

Vi samo nepriznate da ste slaveni zato sto bi srbi i hrvati sa svojom teorijom bili upravu da su danasnji muslimani/bosnjaci nekadasnji srbi i hrvati...

Zurück
Oben