Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Krieg der Religionen

Würdest du im Namen deiner Religion töten?

• Sofort

Stimmen: 5 6,6%
  • Wahrscheinlich

Stimmen: 9 11,8%
  • Wahrscheinlich nicht

Stimmen: 8 10,5%
  • Niemals

Stimmen: 54 71,1%

• Umfrageteilnehmer
    76
ach so meine beiträge :birdman:

ne darsem trinke ich für den glücklichen ich tanze für ihn und in der menge rauche ich auch für den glücklichen, schon mal was von darsem gehört? bei albanern ist es ja schon recht wichtig da man eigentlich 1 mal im leben heiratet

klar heisst es freier wille doch auch wenn du als betrunkener stirbst, wirst du nicht als betrunkener bei gott landen, weil die seele kann nicht so gut mittrinken

vernunft? die vernunft hat manchmal auch kulturelle hintergünde, desshalb musst du knonkretisieren welche vernunft du meinst,

wie gesagt selbst jesus hat gesagt liebt die feinde und kämpft nicht, hat das mohammed und dein gottes buck koran auch gesagt da bei euch die liebe auch sehr wichtig ist?

fol drejt a ki shami? :icon_smile:
kommst mir brutal fanatisch vor

po per afersisht qeshtu dokna kur dal me shoqe

burka.jpg

po per afersisht qeshtu dokna kur dal me shoqe

burka.jpg

ich geh davon aus das lügen eine grosse sünde bei euch ist, und da du fanatisch bist glaube ich nicht das du gelogen hast,

ani osht drejta juve,
veq lutem mos paraqiti si shqiptar se me vjen marre mem lajmru ti mu shqipta rme keto senne ne kry :rolleyes:

ich geh davon aus das lügen eine grosse sünde bei euch ist, und da du fanatisch bist glaube ich nicht das du gelogen hast,

ani osht drejta juve,
veq lutem mos paraqiti si shqiptar se me vjen marre mem lajmru ti mu shqipta rme keto senne ne kry :rolleyes:

jo more si shqiptare prej fundit ne maje paraqitem, e kam ni shami te kuqe me shqipe gjeth e qes kur dal qka ta din krejt sa krenare jem qka jem shqiptare ::lol:

jo more si shqiptare prej fundit ne maje paraqitem, e kam ni shami te kuqe me shqipe gjeth e qes kur dal qka ta din krejt sa krenare jem qka jem shqiptare ::lol:

:help:
shyqyr se veq paraqiti shqiptar e nuk dini sen per traditat e kombit, se traditat e kombit, dhe traditat e fanatikve musliman nuk per puthet

qysh martohi ju fanatikt? :rolleyes:

na ist meine psyche immernoch so angeschlagen wie bei betrinken?
hehe pse nuk hine ma ne debat?

:help:
shyqyr se veq paraqiti shqiptar e nuk dini sen per traditat e kombit, se traditat e kombit, dhe traditat e fanatikve musliman nuk per puthet

qysh martohi ju fanatikt? :rolleyes:

na ist meine psyche immernoch so angeschlagen wie bei betrinken?
hehe pse nuk hine ma ne debat?

@ardi

O Shqipëtarë, oh Shqiponja e agjës, mbasi qenke aq Shqipëtarë i fortë, ma i fortë se rambo dhe ninxha bashkë, përse pra agjës pe përmend fjalën turqe „Shyqyr = şükür“, qysh nuk po t`vjen marre, qysh po mundesh fjalen e huazuar turqe, fjalen e armikut ton, hasmit ton, qi !skenderi i madhë ditë e natë u këput napër pyeje, fusha dhe male tu i ndjek….e ti sotë, kuku për ty, schäm dich jetzt ne runde…#-o

@ardi

O Shqipëtarë, oh Shqiponja e agjës, mbasi qenke aq Shqipëtarë i fortë, ma i fortë se rambo dhe ninxha bashkë, përse pra agjës pe përmend fjalën turqe „Shyqyr = şükür“, qysh nuk po t`vjen marre, qysh po mundesh fjalen e huazuar turqe, fjalen e armikut ton, hasmit ton, që !skenderi i madhë ditë e natë u këput napër pyeje, fusha dhe male tu i ndjek….e ti sotë, kuku për ty, schäm dich jetzt ne runde…#-o

a mos je i presheves ages?

Zurück
Oben