Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kroaten sind keine Slawen?!

AK47 schrieb:
Lonsdale schrieb:
Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
Samoti schrieb:
AK47 schrieb:
Stipe schrieb:
Ja bih priporucija da se Hrvati, koji svoje slavenstvo ne priznaju, upitaju kakav jezik pricaju, a potom razumu, da jezik nosi i mentalitet. A kod Hrvata van je to slavenski.

Dummschwätzer

Nenn mir nur EINEN GRUND, warum er deiner Meinung nach ein Dummschwäter ist?.

Allein schon die Art, wie er diesen Satz geschrieben hat, macht ihm zum "Dummschwätzer". ^^
Ja barem znan nosit majcu koja slisi ;)

A de ako si tako obrazovan, objasni ostalima sto su "bicve", "kapule", "kukumar" itd... stvarno, to prave slavenske rijeci.....

:lol:
Sag du mir doch dann bitte was romanisch, oder germanisch, je nach dem welcher Ideologie Du gerade nachhängst, an "ric", "Bog", oder "ljubav" ist.
Das steht im Thread nicht zur Debatte, also mein dalmatinischer "Frojnd", erfahren die anderen User nun auch was diese ach so "slawischen" Wörter bedeuten. Jedoch müssten sie es eigentlich selber wissen, da der großteil der USer hier ja Slawischen Ursprungs ist. ^^

Socken, Zwiebel, Gurke.

Dalmatinski razumi cili svit.

Od tebe nista drugo nisam ni odcekivao. Al ne mislim da bi Bosnjak, Srbijanac ili Slovenac kuzili sta to znaci. ^^

Lonsdale schrieb:
AK47 schrieb:
Lonsdale schrieb:
Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
Samoti schrieb:
AK47 schrieb:
Stipe schrieb:
Ja bih priporucija da se Hrvati, koji svoje slavenstvo ne priznaju, upitaju kakav jezik pricaju, a potom razumu, da jezik nosi i mentalitet. A kod Hrvata van je to slavenski.

Dummschwätzer

Allein schon die Art, wie er diesen Satz geschrieben hat, macht ihm zum "Dummschwätzer". ^^

A de ako si tako obrazovan, objasni ostalima sto su "bicve", "kapule", "kukumar" itd... stvarno, to prave slavenske rijeci.....

Sag du mir doch dann bitte was romanisch, oder germanisch, je nach dem welcher Ideologie Du gerade nachhängst, an "ric", "Bog", oder "ljubav" ist.
Das steht im Thread nicht zur Debatte, also mein dalmatinischer "Frojnd", erfahren die anderen User nun auch was diese ach so "slawischen" Wörter bedeuten. Jedoch müssten sie es eigentlich selber wissen, da der großteil der USer hier ja Slawischen Ursprungs ist. ^^

Socken, Zwiebel, Gurke.

Od tebe nista drugo nisam ni odcekivao. Al ne mislim da bi Bosnjak, Srbijanac ili Slovenac kuzili sta to znaci. ^^
Jetzt weiß ich auch wo Du her bist.

Lonsdale schrieb:
Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
Ravnokotarski-Vuk schrieb:
Samoti schrieb:
Svitu ist auch son lustiges Wort :mrgreen:

Vrag van sriću odnija :mrgreen:

Ma ovom "Stipanu" je "odnija" i "sriću" i pamet. ^^

donija je, nije odnija...

Zanimljivo, znaci tebi daje Vrag i pamet i "sricu". Bas si duhovit.
Zeljko je u pravu kada te je proglasio "Dummschwätzerom". ^^

Ma svaka ti cast, samo dalje tuc´te svoje fore, ki sto ste uvik cinili. Bit ce dosta glupana i mladih da vas cuju. Jadna vaka Hrvatska.

Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
AK47 schrieb:
Lonsdale schrieb:
Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
Samoti schrieb:
AK47 schrieb:
[quote:64020975b8="Stipe"]Ja bih priporucija da se Hrvati, koji svoje slavenstvo ne priznaju, upitaju kakav jezik pricaju, a potom razumu, da jezik nosi i mentalitet. A kod Hrvata van je to slavenski.

Dummschwätzer

Socken, Zwiebel, Gurke.

Jetzt weiß ich auch wo Du her bist.[/quote:64020975b8]

Vrlo smijesno "prijatelju" moj. Kako to, ja razumijem Dalmatinski dijalekt, nisam valjda sada Dalmatinac? :lol:

Kao drugo, Stjepan Spajic bi se u grobu prevrnuo, da bi vidio kakve gluposti ti lupetas.

Ravnokotarski-Vuk schrieb:
Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
Jetzt weiß ich auch wo Du her bist.

Hercegovac je un ^^

A jednu stvar imam i tebe da pitan, tko bi se snasao sa dalmatinskim dijalektom u "Beogradu". Kako nas Stipe tvrdi svatko razumije svatkoga, jer smo "Slaveni". ^^

Lonsdale schrieb:
Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
AK47 schrieb:
Lonsdale schrieb:
Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
Stipe schrieb:
Lonsdale schrieb:
Samoti schrieb:
[quote:dd29d03af5="AK47"][quote:dd29d03af5="Stipe"]Ja bih priporucija da se Hrvati, koji svoje slavenstvo ne priznaju, upitaju kakav jezik pricaju, a potom razumu, da jezik nosi i mentalitet. A kod Hrvata van je to slavenski.

Dummschwätzer

Socken, Zwiebel, Gurke.

Jetzt weiß ich auch wo Du her bist.[/quote:dd29d03af5]

Vrlo smijesno "prijatelju" moj. Kako to, ja razumijem Dalmatinski dijalekt, nisam valjda sada Dalmatinac? :lol:

Kao drugo, Stjepan Spajic bi se u grobu prevrnuo, da bi vidio kakve gluposti ti lupetas.[/quote:dd29d03af5]
Gospod pametnjakovicu priporucio bih Van da Rodu postete u miru, a sto se tice dialekta, ste Vi uporabili jednu vrlo znacajnu rijec.

Zurück
Oben