Wer Brkic bei Udinese ab- und zu verfolgt weiss, das er dort ein sicherer Rückhalt ist, sicher hohe Bälle abfängt und auf der Linie stark agiert. Jedoch in der NM ein völlig anderes Bild, agiert misserabel im 5er Raum, schätzt die Bälle vollkommen falsch ein, kann seine Vordermänner nicht dirigieren.
Was sagst du zu dem Spiel?
Onaku kakvu sam ocekivao prijatelju: sve samo ne lijepu ^^
Zasluzena pobjeda vase reprezentacije, nema dileme, i ako smatram, da je Bilic "Ferguson" za Stimca, koji vise profitira od individualne klase pojedinih igraca, a manje zbog njegove taktike. Sto se tice vasih igraca, ja bi to ovako ocjenio:
Pletikosa - napokon i on vadi, na Euru je dobro branio, jucer opet odlican. Jedina greska po meni je ona jedna duga lopta na koju je morao izaci do ruba 16erca uzeti je. Sve u svemu, odlican. Nije golman za "nemoguce" lopte, ali solidan, dovoljno.
Strinic - Sta da kazem, ocekivana prometa, puno gresaka, ali i dobrih poteza. Definitivno nije kvaliteta za reprezentaciju dugorocno, ali boljeg ocito za sad nemate. Sreca da je motoricki i fizicki dosta jak.
Corluka - najbolji u zadnjem redu. Cvrst, miran i dominantan u skoku. Nisam ocekivao.
Simunic - vrlo dobar, isijava iskustvo iz njega, a u skoku je bio nesavladiv. Pravi bik.
Srna - zivcira me jedino njegovo glumatanje nakon faula, ali odigrao je vrhunsku utakmicu, vrhunski bek. Onaj centarsut se premalo spominje. Ustvari, to nije centarsut, to je umjetnost !
Kovacic - Po meni u jednom dijelu dosta nevidljiv, ali tip ima tek 18 godina. To njegovo povlacenje lopte i driblinzi su nekad bili vrlo riskantni, ali takve stvari radi jako dobro.
Rakitic - ocekivano odlican. Iako nema brzinu nadoknadio to onime sto Kranjčar nije pokazao. Jako kvalitetne lopte, atraktivni driblinzi. Takvog istog gledam i u Sevilli.
Kranjcar 6 - Najgori kod vas. Teretan, spor, kao da je zalutao na teren. Jednostavno nije imao prilike nametnuti svoj stil.
Modric - fenomenalan. Kakva motorika, kakvo postavljanje, inteligencija u igri. Strasan je bio.
Olic - gol i nesebicna asistencija. Trkac a-kategorije.
Mandzukic - covjek je stroj i svaka mu cast na jucer odigranoj utakmici.
Reicht im Zweifel immer noch nicht?
Belgien zu Hause schlagen ist allerdings auch nicht unmöglich
....ich weiß das im fussball alles möglich ist......es wird darauf ankommen wie wir in belgrad spielen......da könnte eventuell ein sieg gegen belgien nicht reichen (falls das direkte duell entscheidet dann doch....)....schade das belgien gestern gewonnen hat.....habe ernsthaft mit einem unfaller in skopje gerechnet......wird ein spannendes duell um den ersten platz....
- - - Aktualisiert - - -
...btw........modric gestern......einfach klasse.....die beste partie im nationalteam.....neben jenem gegen spanien bei der em......
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen