Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Meine Religion!

@ doT. und Sandzaklija:

Ihr beide schafft es noch in diesem Thread, dem Wort Niveaulosigkeit eine neue Dimension zu geben.

Dein Leben stinkt du Penisleder.

doT lutscht mit Leib und Seele.

Ungläubiges Stück Scheisse von ner Hafenhure.
:D

pravi si onaj Cedomir! :D

st ti se desilo Cedomire? trebas bas ono kau sto treba, sve na dobro, pa ce se on sam obrukat... a ne ti jedan Cedomire (stvarno ti taj Charakter nevalja, niko nece stime zadovoljan da bude...ni ti u zivotu stime srecan.)

ako te ovde speruju, aj (molim te ko Brat) registriraj se opet, kao: "Cedomir" :D

Frieden

Zuletzt bearbeitet:
:D

pravi si onaj Cedomir! :D

st ti se desilo Cedomire? trebas bas ono kau sto treba, sve na dobro, pa ce se on sam obrukat... a ne ti jedan Cedomire (stvarno ti taj Charakter nevalja, niko nece stime zadovoljan da bude...ni ti u zivotu stime srecan.)

Frieden

Jbg.. Nadje se uvijek neki smrad koji mora da mi digne pritisak..

Kad misli da moze da jede govna o Islamu, mogu i ja da jedem govna o njegovim "stvarima" (namerno sam stavio znakove povise jer necu opet da mu psujem a mogu):

Jbg.. Nadje se uvijek neki smrad koji mora da mi digne pritisak...

pa uzdisi dva, tri puta..i bice bolje.

znam ja sta ti mislis, ali nije to to Buraz, trebalo bi malo da se opametis, mozda ce i tebi to u zivotu pomoc, ne samo drugima pored tebe... ;)

Sure 41:34
Und nimmer sind das Gute und das Böse gleich. Wehre (das Böse) in bester Art ab, und siehe da, der, zwischen dem und dir Feindschaft herrschte, wird wie ein treuer Freund sein. Aber dies wird nur denen gewährt, die geduldig sind; und dies wird nur denen gewährt, die großes Glück haben.

ajde Buraz Bujrum, citaj Kuran da ti pritisak spusti i nadu podigne.... ;)

Frieden

pa uzdisi dva, tri puta..i bice bolje.

znam ja sta ti mislis, ali nije to to Buraz, trebalo bi malo da se opametis, mozda ce i tebi to u zivotu pomoc, ne samo drugima pored tebe... ;)

Sure 41:34
Und nimmer sind das Gute und das Böse gleich. Wehre (das Böse) in bester Art ab, und siehe da, der, zwischen dem und dir Feindschaft herrschte, wird wie ein treuer Freund sein. Aber dies wird nur denen gewährt, die geduldig sind; und dies wird nur denen gewährt, die großes Glück haben.

ajde Buraz Bujrum, citaj Kuran da ti pritisak spusti i nadu podigne.... ;)

Frieden

Vala, upravu si sta se tice toga.

Fala ti puno.

Allah da te nagradi.

Zurück
Oben