Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Moschee in Belgrad?

• Ersteller Ersteller Bushido
  • Erstellt am Erstellt am
ahh ja pored toga muslimanska zajednica Srbije odnosno Sandzaklije muslimanske vjeroispovijesti su dio Srbije i imaju pravo na dzamije...neka ih grade, dje ih trebaju...

Bravo :app:

Samo jedna zamerka ima. Nije Islamska Zajednica Srbije, vec Islamska Zajednica u Srbiji.

Jer ta koju ti spominjes je jedna paralelna tvorevina napravljena da Bosnjake razdvoji a Muftiju da unisti.

Nije im uspelo.

Anosnten super Post ;)

Zukorlić najavio izgradnju džamije u Beogradu

BIJELJINA - Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji i nosilac izborne liste Bošnjačke kulturne zajednice (BKZ) na predstojećim izborima za Nacionalni savet Bošnjaka Muamer Zukorlić najavio je večeras izgradnju islamskog kulturnog centra sa džamijom u Beogradu.

Zukorli

polako vise, pogledaj druge moje postove prije sto seres...

Cekaj 2 % se nisu izjasnili a prema 3 % koji nisu vjernici. Tu se ipak mogu kriti i Bosnjaci koji su mozda ateisti. Deshalb ist die Zahl höher.

Pogledao sam druge postove. Du hast gesagt Moslems die abgezogen sind. Ja bitte ne Quelle dafür. Ima ih vise.

deshalb reagiert er so ...

Emir ti trebas da budes analitcar ;) samo ovaj ne konta nista al neka zato cu ga nonstop bombardirati s svojim postovima ovdje ako misli pametovati. A iza toge se ne krije nista osim evo ti ta "quelle" pa ova a iz svojih usta ne zna sastaviti recenicu

-Mačak-;2446008 schrieb:
Cekaj 2 % se nisu izjasnili a prema 3 % koji nisu vjernici. Tu se ipak mogu kriti i Bosnjaci koji su mozda ateisti. Deshalb ist die Zahl höher.

Pogledao sam druge postove. Du hast gesagt Moslems die abgezogen sind. Ja bitte ne Quelle dafür. Ima ih vise.

Ich schätze um die 15.000-20.000....

Više od 20 hiljada muslimanskih vernika, koliko ih po poslednjem popisu ima u Beogradu, koristi jednu Bajrakli džamiju, jedinu dzamiju u prestonici. Petkom, kad je džuma, veliki broj muslimana klanja se na trotoarima i pločnicima oko džamije, jer unutar objekta može da stane vrlo mali broj ljudi.

http://www.sandzaklive.rs/index.php...bno-jo-dzamija&catid=42:smartphones&Itemid=83

Zurück
Oben