@yuri sta je ovo ba
Vise bosnjaka se skupilo nego sto vas ima u Bosni![]()
![]()
Gdje stee, nema vas u Travniku lijepom, fali te i na Stolci![]()
![]()
Pa covjece vise ljudi na skupu jednom u cetri godine nego vas sto idete u crkvu jednom sedmicno.![]()
Vise ljudi stoji za vizu nego sto vas u BiH ima. De mi reci, jel to 90% hoooooooooooorvata tu? Valjda jest,Nemam vremena muftija, u redu sam čekam vizu
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Ma jok bolan, to su tvoji zemljaci pred hambasadom u Saraj'vu, odoše ća. Bosna se prazni jarane, samo ti i takvi kao ti to ne vide.Vise ljudi stoji za vizu nego sto vas u BiH ima. De mi reci, jel to 90% hoooooooooooorvata tu? Valjda jest,
odmah oduzeti bosansko, da se ne vrate ponovo.. bit ce nam bolje onda.
Bit ce bolje kad odu hoooooooooooooooooooooooooooooooooooorvati i seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeervi.Ma jok bolan, to su tvoji zemljaci pred hambasadom u Saraj'vu, odoše ća. Bosna se prazni jarane, samo ti i takvi kao ti to ne vide.
![]()
Histerija u Rs: Poslali pismo u SAD - BiH već dugo utočište radikalnih islamista!
(Patria) - Predstavnici Republike srpske u Parlamentarnoj skupštini BiH (vladajuće stranke) uputili su pismo američkom Senatu i Kongresu u kome su naveli da je BiH već dugo utočište radikalnih islamista. Oni su u pismu istakli da u Federaciji Bnap.ba
Wie damals schon, "Serben" die Papa Amerika zur Hilfe rufen
Panik und Hysterie bei den "Serben", die Bosniaken seien Terroristen.
Sagen die, die Terroristen verherrlichen,
Amerikooooo pomoziiiiii servima
Ich würde @GleGlendale nicht für einen Politiker der RS haltenImmer wenn man denkt das es nicht noch peinlicher geht kommt ein RS-Politiker der es schafft nochmal einen drauf zu setzen.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen