schwabo
Spitzen-Poster
I sta snama? Ko da vas nisu jebali vasi svuda.
Nasi nisu saradzivali sa dusmanom i ako ce nas nastradat
I sta snama? Ko da vas nisu jebali vasi svuda.
Nisu nikako, Fikret Abdic je bio vanzemaljac.Nasi nisu saradzivali sa dusmanom i ako ce nas nastradat
Ote mi riječi iz ustaNisu nikako, Fikret Abdic je bio vanzemaljac.
Ote mi riječi iz usta
Nisu nikako, Fikret Abdic je bio vanzemaljac.
Ti se sam pravis budalom jarane. Vi ste najebali najvise u ratu i to nitko ne osporava. To ne mijenja da je svase strane isto bilo gamadi.Pravi nekog drugog budalom.
Ti se sam pravis budalom jarane. Vi ste najebali najvise u ratu i to nitko ne osporava. To ne mijenja da je svase strane isto bilo gamadi.
Ne svida mi se kad se takav konflikt generalizira ovako ko sto ti radis. Kod mene su Hrvati i Bosnjaci bili zajedno na crti od pocetka do kraja rata i to ja gledam i cijenim.
Dieses z ergibt keinen Sinn an der Stelle.Nasi nisu saradzivali sa dusmanom i ako ce nas nastradat
Nemasz ti pojma o pravopizuDieses z ergibt keinen Sinn an der Stelle.
Snam ja zve sta treba da se snaNemasz ti pojma o pravopizu
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen