yuri
Top-Poster
Ma znaš druže, jednom kat pa opet sprat, tisuća pa hiljada…..mi stariji pomišamo to nekadPutovnice - molim lipo
Ma znaš druže, jednom kat pa opet sprat, tisuća pa hiljada…..mi stariji pomišamo to nekadPutovnice - molim lipo
4:1……..5:1…….a šta je ovo? Vidim drago ti da ih je sve manje.Kad sam ti ikad reko da sam za to da nestanu Hrvati?
4:1……..5:1…….a šta je ovo? Vidim drago ti da ih je sve manje.
Ondag……..budnu……samo još usarajevu fali. Dobro ti ideDokazano je kuda vas put vodi.
Sta kazes ondag za onu Hrvaticu is RSa koja je izjavila da vas nema vise ni 5.000 tamo? Jel i ona vama dusman?
Neko bi to skonto kao upozorenje sa moje strane da se to promijene.
Ti HB-MÄNNCHEN mozes to samo kao prijetnu viditi.
Ja, kao nasa vecina prihvata vas kao dio Bosne. U nasoj skoli u Fojnici je dan danas obavezno da se obilazi Manistir. I nasi roditelji su se slagali da se skole spoje. Jer njima nebih smetalo da djeca kao prija budnu skupa. Ali to vasim politicarima ne odgovara. Problem je da vi nas necete da prihvatite kao dio jedne drzave.
Immer auf der richtigen Seite
Ne samo Sarajevo, i Mostar je na pravoj strani
Die Serben sind doch mehrheitlich auf der anderen Seite, oder nicht?#StandwithIsrael
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen