Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus der Republik Kosovo / Kosova

Çfarë po lexon, bre? :D Se s'ka këtu gjë për të lexuar. :lol: Përveç se shkrimet e Donit dhe të mijat. :emir: Jo, se tallem. Mir edhe unë...ja, me mësime...

A shkon në Dibër këtë verë?

hahahaha po bash ato po i lexoj :D. Po kismet ne vere prap, se para tre Jave isha ne Diber. Ty a te kam ne Oher?

- - - Aktualisiert - - -

Faleminderit vellezer :)

hahahaha po bash ato po i lexoj :D. Po kismet ne vere prap, se para tre Jave isha ne Diber. Ty a te kam ne Oher?
Hahahaha... :D Edhe unë të tuat do t'i lexosha, por nuk shkrun ti!

Si ishte Dibra? A kishte ende dëborë? :D Po, po, do jem, edhe pse vetëm dy javë. :-(

Oh, lele, o Don, m'fal, bre...nuk e disha...po të kesh merak, hajt, lëshoma. Ama live-home-made, ok?

- - - Aktualisiert - - -

Zoti muhabetin jua dhëntë, o Ilir. :D

- - - Aktualisiert - - -

Faleminderit vellezer :)

A e kini nijet me ardh ne kumanov veres? une nuk e di a kam koh per me shku, por si te jam aty bujrum :D

Inwiefern sollen die Landumrisse des Kosovo synonym für den albanischen Doppeladler sein? :lol:
Vielleicht solltest du das Wort Synonym googeln?

Welche Identität haben die Kurden? Sie haben weder einen gemeinsame Kultur, noch eine gemeinsame Sprache und bekriegen sich seit Jahrhunderten untereinander. Kurde bedeutet wörtlich übersetzt: "Bergvölker". Meistens fallen sie mit folgenden Delikten auf: Terror, Mord, Ehrenmord, Drogenhandel. Erpressung. Kindesentführung ... etc. auf.
So fallen auch die Albaner auf. Aus ich weiß nicht wie vielen Stämmen entstanden, Ehernmorde durch Kanun, Drogenhandel in CH/DE, Zuhälterei ...

Mazedonien könnte sich evtl. von Bulgarien annektieren lassen. :lol:
Die Vierteilung wollte man ja schonmal umsetzen ...

Hahahaha... :D Edhe unë të tuat do t'i lexosha, por nuk shkrun ti!

Si ishte Dibra? A kishte ende dëborë? :D Po, po, do jem, edhe pse vetëm dy javë. :-(

hahaha e pe mire po shkruj ma shume :D.
Mire ish, po prap vjet per vjet ma kec po boet, kur ska investime njerzit po ikin... Jo vetem shi non stop :(

- - - Aktualisiert - - -

A e kini nijet me ardh ne kumanov veres? une nuk e di a kam koh per me shku, por si te jam aty bujrum :D

Ms gjith qejf kisha ardh :)

O, faleminderit shumë, Don, Kapedan i Kumanovës. :D A na çon te brana? :lol:

Edhe ju bujrum n'Ohër për një makiato t'madhe. :-)

- - - Aktualisiert - - -

Hab ich. Und jetzt?

pa e vizitu branen nuk ju la mu kthy :D flm edhe ty, si ta kaloj semestrin muj me ardh ne mk e tani me emer te zotit vi ka struga. ne shqiperi nuk shkoj kurr mo, vlora etc :D

hahaha e pe mire po shkruj ma shume :D.
Mire ish, po prap vjet per vjet ma kec po boet, kur ska investime njerzit po ikin... Jo vetem shi non stop :(
Dibra e ka shumë rëndë...Shkupi e ka harruar fjesht. Shumë keq më vjen për ju. Vallaj. Struganët dhe ohrixhanët gjene mirë pak me turistat merren dhe ata në Kumanovë gjejnë tek-e-tuk ndonjë punë në Shkup...por ju vallaj nuk e di si mbijetoni. :(

- - - Aktualisiert - - -

pa e vizitu branen nuk ju la mu kthy :D flm edhe ty, si ta kaloj semestrin muj me ardh ne mk e tani me emer te zotit vi ka struga. ne shqiperi nuk shkoj kurr mo, vlora etc :D
S'ka problem. Për ty nuk e kalojmë kufirin në Qafë të Thanës, por mbesim në Maqedoni. :lol:

Aj, ndoshta bohet edhe pak kismet. :-)

Zurück
Oben