Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus der Türkei

2023 wird ein fest

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Macron icin aslinda büyük hayal kirikligi ama belli etmiyor iblis.
Bütün bati kemalin cumhurbaskani olmasini arzu ediyorlardi basta joe biden.
Demokrasinin geregidir medeni ülkelerde. Hem inan bana kisisel olarak sevmese de mülteci anlasmasinin devam etmesine daha cok seviniyorlardir. Simdi bedel ödeme sirasi Türk halkinda, tabii kurunun yaninda yas da yaniyor.

Demokrasinin geregidir medeni ülkelerde. Hem inan bana kisisel olarak sevmese de mülteci anlasmasinin devam etmesine daha cok seviniyorlardir. Simdi bedel ödeme sirasi Türk halkinda, tabii kurunun yaninda yas da yaniyor.

Evet öyledir. Mülteci anlasmasi dedigin gibi tek sevinc sebebidir ama bence kemal kilicdarogluda bu anlasmaya uyardi ve avrupa birliginin sözünden cikmazdi yani degisen birsey olmazdi. Avrupanin mülteci deposudur Türkiye hangi hükümet hangi cumhurbaskani secilsede birsey degismezdi bence. Erdogan bati ülkeler icin zor biri oldugu icin kemal kilicdaroglunu istiyorlardi.

Evet öyledir. Mülteci anlasmasi dedigin gibi tek sevinc sebebidir ama bence kemal kilicdarogluda bu anlasmaya uyardi ve avrupa birliginin sözünden cikmazdi yani degisen birsey olmazdi. Avrupanin mülteci deposudur Türkiye hangi hükümet hangi cumhurbaskani secilsede birsey degismezdi bence. Erdogan bati ülkeler icin zor biri oldugu icin kemal kilicdaroglunu istiyorlardi.
Iste o pek öyle degil. Senin degil herkesin kafasinda bati ne derse o yapilir resmi var. Uzlasma ile boyunduruga gecme arasinda büyük bir fark var. 2018den beri Tayyip Batiya salliyor da ne oluyor? Tayyip Batiya ne yapabilir ki? Beyaz peynir satimini mi durduracak?

Adamin diyecegi belliydi. Biz mültecilerin Avrupaya gelmesini engelliyoruz ama siz de bize bu insanlarin önemli bir kismini geri döndürmemize yardim edeceksiniz. Türkiye Batiya zit düserek gelisemez. Yapici ve akilli olmak zorunda.

Tanju Özcan ruft Bay³ Kemal © zum Rücktritt auf

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Zuletzt bearbeitet:
Iste o pek öyle degil. Senin degil herkesin kafasinda bati ne derse o yapilir resmi var. Uzlasma ile boyunduruga gecme arasinda büyük bir fark var. 2018den beri Tayyip Batiya salliyor da ne oluyor? Tayyip Batiya ne yapabilir ki? Beyaz peynir satimini mi durduracak?

Adamin diyecegi belliydi. Biz mültecilerin Avrupaya gelmesini engelliyoruz ama siz de bize bu insanlarin önemli bir kismini geri döndürmemize yardim edeceksiniz. Türkiye Batiya zit düserek gelisemez. Yapici ve akilli olmak zorunda.

Artik onu göremeyecegiz chp bitmistir bundan sonra secim kazanamazlarda. Belki en azindan siginmaci siyasetinde birseyler yaparlardi ama artik bunun icin cok gec.
Bundan sonra Türkiyede yasayanlarin Allah yardimcisi olsun. Dedigin gibi kurunun yaninda yasta yaniyor. Gelecegin daha iyiye gidecegine pek inanmiyorum aksine hersey daha kötüye gidecek ekonomi enflasyon birde bitmek bilmeyen siginmacilar. Ülkenin gidisati iyi degil. Görülen bu. Chpyle degisirmiydi ülkenin durumu bilmem ama denemek gerekirdi oda bay kemalin koltuk sevdasi yüzünden olmadi. Artik Türkiyedeki insanlar bunun bedelini ödeyecekler ne yazikki. Allah yardimcilari olsun.

Zurück
Oben