Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus der Türkei

İstersen bir de bunun üzerine Eyüp Sultan’a git ülkenin geleceği kötü olması için dua edersin.

Daha halen anlamadın mı neyi ısrar ediyorsun? Bay bay Kemal gelse her şey daha mı güzel olacaktı? Muhalefet dediğin olduğu gibi a dan z’ye kadar geri zekalılardan ibaret. Bunlar da adam gibi teşkilatlanma ve yapıcı muhalefetlik yok.

Neden bedua edeyim kafayimi yedin sen? Benim istedigim ülkenin bu batakliktan cikmasi benim icin parti siyasetci önemli degil.
Ekonomisinin düzelmesi enflasyonun düsmesi birde bu ülkeyi istila etmis olan kacaklar siginmacilarin bircogunun geri gönderilmesi.
Bircok insanin Türkiyede bunu istiyor. Sagcisi solcusu fark etmez.

hat die annalena bzw. Deutschland schon gratuliert?
falls nicht gleich mal den Botschafter einbestellen :haha:
Im Gegensatz zu 2018 gratulieren überraschend viele (westliche) Staaten der Türkei.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Olaf hat sich zu Wort gemeldet und Annalenas Aufgabe übernommen.
Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.

hat die annalena bzw. Deutschland schon gratuliert?
falls nicht gleich mal den Botschafter einbestellen :haha:
Baerbock hat aber den kleinen Kobold Cavusoglu sogar mit Heimvorteil in Ankara ganz schön platt gemacht :mrgreen:

"Cavusoglu reagierte gereizt" :ROFLMAO:

aussenministerin-baerbock-tuerkei.jpg

Neden bedua edeyim kafayimi yedin sen? Benim istedigim ülkenin bu batakliktan cikmasi benim icin parti siyasetci önemli degil.
Ekonomisinin düzelmesi enflasyonun düsmesi birde bu ülkeyi istila etmis olan kacaklar siginmacilarin bircogunun geri gönderilmesi.
Bircok insanin Türkiyede bunu istiyor. Sagcisi solcusu fark etmez.
Ben kafayı yemedim gerçekleri görmeden o kadar çok olumsuz tablo çizyiyorsun ki neredeyse bu iktidarı beceriksiz muhalefetten beter kılacaksın.

Bazen seni takip etmekte zorlanıyorum.

Ümit Özdag mutlaka simdiden bütün gencleri (12-30 yaslari) yanina cekmesi gerekiyor.

Ben kafayı yemedim gerçekleri görmeden o kadar çok olumsuz tablo çizyiyorsun ki neredeyse bu iktidarı beceriksiz muhalefetten beter kılacaksın.

Bazen seni takip etmekte zorlanıyorum.

Görülen köy kilavuz istemez diye bir söz vardir. Bu iktidar cok olumsuz siyaset yapiyor ekonomiden mülteci siyasetinde mesela. Birtek iyi yaptigi sey ise ülke savunmasi ve teröre karsi mücadele.
Siyasetine ceki düzen versinler ekonomiyi güclendirsinler enflasyonu düsürsünler vede en önemlisi kacaklari siginmacilari (hepsi olmasada) bircogunu geldigi yere geri göndersinler Türkiye avrupanin mülteci deposu degildir. Yüzbinlerce mülteciye vatandaslik verilmis daha dogru düzgün türkce bilmeyenlere kisa sürede vatandaslik vermek ne demek okadar kolaymi bir ülkenin vatandasligini almak?

Ümit Özdag mutlaka simdiden bütün gencleri (12-30 yaslari) yanina cekmesi gerekiyor.

Artik yerleri garanti kimse onlari geri göndermez ne yaparlarsa yapsinlar. Artik Türkiye ebediyen kacaklar icin siginmacilar icin hatta teröristler icin bir siginaktir bir cennettir.
Daha cok gelirler artik nede olsa sinirlardan gecmek kolay. Gelen gelir artik. Türkiyedeki halk millet icin üzüldüm bunlari artik tahamül etmelidirler. Simdiden gecmis olsun.

Görülen köy kilavuz istemez diye bir söz vardir. Bu iktidar cok olumsuz siyaset yapiyor ekonomiden mülteci siyasetinde mesela. Birtek iyi yaptigi sey ise ülke savunmasi ve teröre karsi mücadele.
Siyasetine ceki düzen versinler ekonomiyi güclendirsinler enflasyonu düsürsünler vede en önemlisi kacaklari siginmacilari (hepsi olmasada) bircogunu geldigi yere geri göndersinler Türkiye avrupanin mülteci deposu degildir. Yüzbinlerce mülteciye vatandaslik verilmis daha dogru düzgün türkce bilmeyenlere kisa sürede vatandaslik vermek ne demek okadar kolaymi bir ülkenin vatandasligini almak?

Uzun dolayli bakarsak ülke savunmasini iyi yapmiyor.

Sadece Türkiyenin demografik yapisinin anasini sikmedi aynisi kuzey Suriye icin gecerli. Kel yok dagda 77 terörist kaldi diyebilir, hepsi suriyede. 50.000 adam silah altinda.

Avrupa ve amerika bize ambargo uyguluyor ve ekonomik dar bogaz beyni olan adamlari ülkeden kacmaya ve ordunun güc kaybina yol aciyor.

Er yada gec bizi sikecekler. Burdaki salaklarda bunu anliyacak kafa yok. Tigerfishte hic yok

Solcular'da yavas yavas Zafer'e kayacaklar bu Kemal'in ve siginmacilarin yüzünden.

Zurück
Oben