Tigerfish
Gesperrt
Boş ver sen bir tadına bak.Ich würde aus Trotz wählen, nicht weil der Schwanz Ersogan gut ist.
Boş ver sen bir tadına bak.Ich würde aus Trotz wählen, nicht weil der Schwanz Ersogan gut ist.
Kimseyi destekledigim yok, babamin oglu degil. olanindan memnun degilim sadece, degisiklik arzu ediyorum, riskleri göze alarak.Ne demek alan memnun veren memnun? İmam oğlunun it köpeğin peşinde gezsenden daha ne beklenir? Bu hıyar kadın rasyonel olarak aklı başında mı zannediyorsun? Sarıgül ve incenin arkasında durmak varken bu ağzına sıçılacak Ekrem oğlu ve Kılıçdaroğlu gibi itleri destekleyerek ne geçiyor eline.?
Adam gibi yapıcı muhalefet yok bunu ister kabullenin de kabullenmeyin şu durumda olan gerçek bunlar hiç başka dır dıra gerek yok
Son cümlene takıldım ülke parsel parsel nereye satılıyor ve kimlere satılıyor?Çünkü herkesin dilinde sakız gibi Erdoğan her şeyi sattı ülkeyi sattı sattı oğlum sattı.Kimseyi destekledigim yok, babamin oglu degil. olanindan memnun degilim sadece, degisiklik arzu ediyorum, riskleri göze alarak.
o dediklerine uyuz oldum diye , ötekilerine nasil destek olayim? olusacak ortamin bedelini millet ödeyecek.
demek istedigim herkes yinede halinden memnungibi.
ülke parcel parcel satilir, para pul olsa bile millet buna alisismis, yorulmus. türkiye bok yoluna gidiyor, takan kimse yok.
Wenn dieser "Dersimli" Kemal doch noch bleibt, dann werden die jungen Leute bei der Chp langsam zu Zafer wechseln. Die alten Leute bei Akp und Chp kannst du nicht gebrauchen.
Kemal tam cete kurmus Chp'te ve resmen Türk milletinle dalga geciyor.
kardesim tl nin düsmesiyle, her orusbu cocugu yabanci güzel ülkemizde eve "yatirim" yapar, toprak alir olur oldu. ev satislarindan, kira durumundan haberin varmi?Son cümlene takıldım ülke parsel parsel nereye satılıyor ve kimlere satılıyor?Çünkü herkesin dilinde sakız gibi Erdoğan her şeyi sattı ülkeyi sattı sattı oğlum sattı.
Buna bana bir açıklık getirin.
Ruslar antalyayi satin almislar. Okadar rahatlarki orada birgün komple satin alirlarsa sasirmam yani.kardesim tl nin düsmesiyle, her orusbu cocugu yabanci güzel ülkemizde eve "yatirim" yapar, toprak alir olur oldu. ev satislarindan, kira durumundan haberin varmi?
İşte sorun bu. Bir ülkenin demokratik siyasi temeli sadece iktidar değildir. İktidar ne kadar başarılı olsa vazgeçilmez temel olarak karşısında ciddi bir muhalefet olması lazım. Yapıcı bir muhalefet rasyonel ve açıklarını sana teker teker analiz yaptıktan sonra gösteren bir muhalefet. Şimdiki durum bunu gösteriyor ki Erdoğan şu anda kesin alternatifsiz. Haklı veya haksız doğru veya yanlış yere ama bu ağızlarına sıçılacak muhalefet mensupların yüzünden Erdoğan resmen Atatürk’ü geçti. Sosyal ve yapısal olarak ülkenin temel oldu. Bir yerden kapattı bizim millette Muharem ince ve Mustafa Sarıgül partiden atılırken CHPliler neden seslerini çıkarmadılar neden karşı gelmediler neden ofislerine basıp da bu adamları Geri istiyoruz demediler? Demezler çünkü millete faydalı olan çok fazla dikkat çekiyor yoksa Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu Ali mahir başarır faik Öztrak veyahut Canan Kaftancıoğlu onlar gölgelenirse ve Atatürk maskeleri düşerse onu kabullenmezler. Ağzına sıçtımın herifi New York‘ta birleşmiş Milletin binanın önünde kurulu Türk evi Erdoğan buraya kaçacak diye millete reklam Edip yutturmaya çalıştı. Kendisi Washington’dan New York‘a giderken Pensilvanya da 6 saat stop yaptı. Neymiş orada hamburger yemiş zıkkımın kara bokunu ye amına kodumun herifi. İngiltereden geliyor müjde ben 300 milyar dolarla geri dönüyorum yalancı piç bizim millet aptal ama o kadar da yine değil . Kiminle yutturmaya çalışıyorsun? Dediğim gibi kabahat bir yerde bizim millette vermeyin bu orospu çocukları oyunuzu. Ofislerine basın yıkım olmaz olsun öyle bir parti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten onların yüzünden genç nesil uzaklaştı ben ona yanarım.das man die leute nicht gebrauchen kann ist unstrittig.
es ist leider realitätin der türkei. keiner räumt sein stuhl im vorstand oder sonstwo, wenn er nicht muss. für mich sind diese parteistrukturen zu autoritär.
wenn die zafer oder sonstwer es nicht schafft, die breite gesellschafft anzusprechen, wird die chp leider wieder stärkste "oppositionskraft".
es wird einfach zeit, dass jeder der wirklich an sein land glaubt, sich von der chp löst. man gibt diesen idioten immer bischen futter, damit sie glauben sie könnten gewinnen, dabei will man natürlich das aktuelle konstukt der chp als gegener behalten.
die chp ist der feuchte traum der akp. da weis man wo man einschlagen und eintreten kannbei bedarf. es besteht genug angriffsfläche.
Bir şeyta unuttun BMC yarısı katar fonlarından satın alındı. PTTn tesi Lübnan’daki Hariri milyarderin. Araplar Ruslar almanlar Türkiye’den taşınmaz mal aldıkları zaman oraya bayraklarını mı dikiyorlar yoksa alıpta ülkeyi mi götürüyorlar. Ya Allah aşkına geçin bunları artık bu tüm dünyada yaşanan bir ekonomik prosedür Almanya’nın Volkwagenın yarısı bil bakalım kimlerin? Siemensin dörtte biri kimleriin? Almanların en büyük robot üreticileri vardı hatırlarsın belki Kuka isimli kuruluş. Hele alman araba sanayisi olduğu gibi bu robotlarla çalışıyor o kuruluş olduğu gibi Çinlilere satıldı. Zakkum gibi geri zekalının lafına bakma ve fikir sahibi olmadan lütfen bilgi sahibi olun.kardesim tl nin düsmesiyle, her orusbu cocugu yabanci güzel ülkemizde eve "yatirim" yapar, toprak alir olur oldu. ev satislarindan, kira durumundan haberin varmi?
iki kurus para icin gerek mi yani? sen bunu bana söyle. yurt disindan gelen her cente muhtac bir duruma geldik. arablar babalarinin hayiri icin yatirim yapmiyor.
benim zoruma gidiyor, el geliyor senin topragini satin alabiliyor (aliyorda). sen bir türkiyede yasayan biri olarak alsana almanyadan bir 2 katli evi gücün yetiyorsa? ...vatandaslik konusunuda anlatmama gerek yok.
gayet durum ortada, neyini anlatam sana. siyaseti bir yana birakin, uyanin artik. bunu görmek icin süper zeka olmaya gerek yok. bunun akp si chp s si yok
das man die leute nicht gebrauchen kann ist unstrittig.
es ist leider realitätin der türkei. keiner räumt sein stuhl im vorstand oder sonstwo, wenn er nicht muss. für mich sind diese parteistrukturen zu autoritär.
wenn die zafer oder sonstwer es nicht schafft, die breite gesellschafft anzusprechen, wird die chp leider wieder stärkste "oppositionskraft".
es wird einfach zeit, dass jeder der wirklich an sein land glaubt, sich von der chp löst. man gibt diesen idioten immer bischen futter, damit sie glauben sie könnten gewinnen, dabei will man natürlich das aktuelle konstukt der chp als gegener behalten.
die chp ist der feuchte traum der akp. da weis man wo man einschlagen und eintreten kannbei bedarf. es besteht genug angriffsfläche.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen