Richtig soibrahim kalin macht da weiter wo hakan fidan aufgehört hat.
wieder eine erfolgreiche anti-terroroperation vom MIT in in syrien.
in tel rifat wurden 3 terroristen ausgeschaltet.
Tamam kardesim sen sinirlenme . dediklerinin coguna katiliyorum.İşte sorun bu. Bir ülkenin demokratik siyasi temeli sadece iktidar değildir. İktidar ne kadar başarılı olsa vazgeçilmez temel olarak karşısında ciddi bir muhalefet olması lazım. Yapıcı bir muhalefet rasyonel ve açıklarını sana teker teker analiz yaptıktan sonra gösteren bir muhalefet. Şimdiki durum bunu gösteriyor ki Erdoğan şu anda kesin alternatifsiz. Haklı veya haksız doğru veya yanlış yere ama bu ağızlarına sıçılacak muhalefet mensupların yüzünden Erdoğan resmen Atatürk’ü geçti. Sosyal ve yapısal olarak ülkenin temel oldu. Bir yerden kapattı bizim millette Muharem ince ve Mustafa Sarıgül partiden atılırken CHPliler neden seslerini çıkarmadılar neden karşı gelmediler neden ofislerine basıp da bu adamları Geri istiyoruz demediler? Demezler çünkü millete faydalı olan çok fazla dikkat çekiyor yoksa Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu Ali mahir başarır faik Öztrak veyahut Canan Kaftancıoğlu onlar gölgelenirse ve Atatürk maskeleri düşerse onu kabullenmezler. Ağzına sıçtımın herifi New York‘ta birleşmiş Milletin binanın önünde kurulu Türk evi Erdoğan buraya kaçacak diye millete reklam Edip yutturmaya çalıştı. Kendisi Washington’dan New York‘a giderken Pensilvanya da 6 saat stop yaptı. Neymiş orada hamburger yemiş zıkkımın kara bokunu ye amına kodumun herifi. İngiltereden geliyor müjde ben 300 milyar dolarla geri dönüyorum yalancı piç bizim millet aptal ama o kadar da yine değil . Kiminle yutturmaya çalışıyorsun? Dediğim gibi kabahat bir yerde bizim millette vermeyin bu orospu çocukları oyunuzu. Ofislerine basın yıkım olmaz olsun öyle bir parti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten onların yüzünden genç nesil uzaklaştı ben ona yanarım.
Sana bir şey daha anlatayım. Silivri’de Selimpaşa‘da bizim bir evimiz var oranın belediye başkanı CHP’liydi ama o adam çok iyi çalışıyordu ve Silivri’de yaşayan halk onu seviyordu CHP olduğu halde. Onu ak partili site seçerdi MHP’liside. Son belediye seçimlerde ne oldu adamı adaylıktan aldılar CHP tabanı tarafından. Sen zannetme ki biz daha baştan AKPliydik. Gıcık alıyordum ben Erdoğan’dan. Hele tuaf benden beterdi eskiden onun hakkından attığını sana sıralasam buradan Türkiye’ye kadar varır.
En sonunda Francise’ de kafayı yedirtiller. Bu böyle devam ederse o da Erdoğan’a oy verecek.
Yahu benim sinirlendigim veyahud biri birine CHPci yaptığım yok. Ben sadece analizimi fikrimi ortaya koyuyorum hepsi o kadarTamam kardesim sen sinirlenme . dediklerinin coguna katiliyorum.
ja sende beni tam chp ci etin. ben bunlara oyumu versem bile, cok sevdigimden degil. kendileri hikaye olcaka bu gidisle zaten. atatürkle alakalari kalmadi orasi da yeni birsey degil.
ama atatürkü, anisini kaldiracak olan yinede ilk akp diye düsüniyorum. kadir misir oglu sempatisanligi atatürk düsmanligi büyük sorun.
ibrahim kalin macht da weiter wo hakan fidan aufgehört hat.
wieder eine erfolgreiche anti-terroroperation vom MIT in in syrien.
in tel rifat wurden 3 terroristen ausgeschaltet.
Was schlägst du vor? Armee auflösen, den Terroristen Autonomie gewähren und dann zuschauen?
Inwiefern ist die Ypg noch in der Lage sich zu rächen?
Zu Zeiten, in der es günstige Miniaturpräzisionswaffen und Drohnen gibt, würde ich mir eher als Guerilla Gedanken machen, als ein Soldat der im Dienst sterben könnte
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen