Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus der Türkei

Türk olsaydın korku nedir bilmezdin
Bu insanlar savaştan kaçıp bize sığınmışlar
Haa, buna saygı göstermeni yollarsın
Ama hepsini bir torbaya sokup da, yok arkadaş bunların hepsi aynı demek şeytanla bir olmak demektir
Gelelim Kürt meselesi ne
Saddam bunları bombalarken milyonlarca insan geldi bu ülkeye ve çoğuda kürttü
Dün ellimizi verdiğimiz kişiler bugün ipnelik yapıp onlara faşizm uyguluyor

Allah akıl versin

Evet savastan kacip siginmislar misafir olmuslar ama her misafirligin sonu var geldigin yere buranin asil sahibi biziz siz gideceksiniz dersen elalemin karisina kizina göz atarsan taciz edersen sahillerde nargile icer kari kiz pesinde kosarsan ozaman bircok insanda acima macima kalmaz bunlara. Defolun gidin derler. Bak bosnadan gelen binlerce mülteci olmustu 90li yillarda ma bosnalilar böyle davranmadi ve halk icinde sevildi sayildi cünkü misafir oldugunu bildiler haddini bildiler suriyeliler gibi medeniyetsizlik yapmadilar.
Ben hepsi böyledir demiyorum ama bircogunun yeri yok Türkiyede bunlari göndermek gerek hakk etmiyorlar defolup gitsinler.
Namuslusu sereflisi kalsin gerisi defolup gitsinler. Provokatörler defolup gitsin kari kiz taciz edenler gencler defolup gitsin özgür suriye ordusunda görev yapsin pesevenklik yapmasin.
Ama isine gelmez demi senin arap kardeslerini illaha koruman gerekir. Sen tam bir arap özentisisin.

Dün ellimizi verdiğimiz kişiler bugün ipnelik yapıp onlara faşizm uyguluyor

Evet aynisini yarin bu suriyelilerde yapacak zaten simiden buranin eses sahibi biziz biz biryere gitmeyecegiz siz gideceksiniz diyorlar.
Daha dün gelmisler bugün ülkeye sahipleniyorlar. Senin gibilerine kalsa birkac milyon daha getirirsin ülkeye ülkede ne huzur birakirlar nede baska birsey.

Evet aynisini yarin bu suriyelilerde yapacak zaten simiden buranin eses sahibi biziz biz biryere gitmeyecegiz siz gideceksiniz diyorlar.
Daha dün gelmisler bugün ülkeye sahipleniyorlar. Senin gibilerine kalsa birkac milyon daha getirirsin ülkeye ülkede ne huzur birakirlar nede baska birsey.

Bak güzel kardeşim videoyu çarpıtma
Çocuk ne dedi?
Biz Osmanlıyız dedi
Bunda büyütecek şimdi ne var

Ben bu zihniyeti anlamıyorum

Tarih bilginiz olsaydı, bu ülkenin yüzde ellisinin zaten mülteci olduğunu bilirdiniz

Balkanlardan, Kırım’dan Osmanlı’nın çöküşünde kaç kişi bu ülkeye sığındı

Bugün bunların yüzde 99 zu ben türküm diyor

Evet ona bakarsak Türkiyenin büyük cogunlugu orta asyadan balkanlardan kafkasyadan gelmedir ama ülkeyi devleti bunlar kurdu daha dün gelen afganlar suriyeliler pakistanlilar degil. Diyorsunuzya suriyelilerde osmanli torunu ve onlarin devleti vatanida Türkiye ozaman ermenileride sirplarda yunanlilarida osmanli torunu sayalim ve onlarda gelsin Türkiyede yasasin nede olsa onlarin ülkeleride osmanli topragidi. Ayni mantik.
O videodaki namusuz Türkiyenin esas sahibi biziz dedi. Biz osmanli torunuyuz dedi.
Hayir sizler osmanliya ihanet etmis ingilizlerin gicina girmisiniz diyorum ben.
Suriye ve orta dogu arap isyanindan sonra ingilizler ve fransizlar tarafindan bölünmüstür (Sykes-Picot Anlasmasi). Onlar 100 yil önce kaderlerini belirlemis osmanli torunu demeye hakklari yok.Osmanli Hilafetine Halifeye ihanet edenlerin torunlari bunlar. Tarihi dogru dürüst oku.

Zuletzt bearbeitet:
Evet ona bakarsak Türkiyenin büyük cogunlugu orta asyadan balkanlardan kafkasyadan gelmedir ama ülkeyi devleti bunlar kurdu daha dün gelen afganlar suriyeliler pakistanlilar degil. Diyorsunuzya suriyelilerde osmanli torunu ve onlarin devleti vatanida Türkiye ozaman ermenileride sirplarda yunanlilarida osmanli torunu sayalim ve onlarda gelsin Türkiyede yasasin nede olsa onlarin ülkeleride osmanli topragidi. Ayni mantik.
O videodaki namusuz Türkiyenin esas sahibi biziz dedi. Biz osmanli torunuyuz dedi.
Hayir sizler osmanliya ihanet etmis ingilizlerin gicina girmisiniz diyorum ben.
Suriye ve orta dogu arap isyanindan sonra ingilizler ve fransizlar tarafindan bölünmüstür (Sykes-Picot Anlasmasi). Onlar 100 yil önce kaderlerini belirlemis osmanli torunu demeye hakklari yok.Osmanli Hilafetine Halifeye ihanet edenlerin torunlari bunlar. Tarihi dogru dürüst oku.
Bütün yorumlarını okudum basit bir demagojiyeden öte ne yazık tespitin geçmiyor.

Unutmaki sadece El Bab’ da 700 den fazla ÖSO mücahitler Türk Komutanlığının altında hayatlarında kaybedip şehit oldular.

Bekara karı boşamak kolay uzaktan keyfi tespitler pek keyifli.

Bu aynı mücadeleyi bizim askeriye Libya da, Somali ya da, Sudan’da, Irak’ta ve Azerbaycan’da devam ediyor. Bilmiyorsan bilgi edin ve tüm toplumu aynı kefeye atmaktan vazgeç. Mülteci himayesinde layık olmayanlar her gün binlerce insan sınırdışı ediliyor bundan da haberin olsun kardeşim.

Evet sınır dışı ediliyor ve sonra elini kolunu sallayarak sınırı geçip kaçak geri geliyor. Çok basit nede olsa sınırlar pek korunmuyor. İran sınırından her gün binlerce afgan sınırı geçiyor. İpini koparan Türkiyeye giriyor. Tam sığınmacı kampı oldu ülke. Bundan ancak sizin gibiler sevinir gurur duyar.

Evet sınır dışı ediliyor ve sonra elini kolunu sallayarak sınırı geçip kaçak geri geliyor. Çok basit nede olsa sınırlar pek korunmuyor. İran sınırından her gün binlerce afgan sınırı geçiyor. İpini koparan Türkiyeye giriyor. Tam sığınmacı kampı oldu ülke. Bundan ancak sizin gibiler sevinir gurur duyar.
Sorma, ne kadar seviniyorum anlatamam

Zurück
Oben