Barbaros
Geek
Was für Klimatataren??
Krim Tataren
Was für Klimatataren??
Türk olsaydın korku nedir bilmezdin
Bu insanlar savaştan kaçıp bize sığınmışlar
Haa, buna saygı göstermeni yollarsın
Ama hepsini bir torbaya sokup da, yok arkadaş bunların hepsi aynı demek şeytanla bir olmak demektir
Gelelim Kürt meselesi ne
Saddam bunları bombalarken milyonlarca insan geldi bu ülkeye ve çoğuda kürttü
Dün ellimizi verdiğimiz kişiler bugün ipnelik yapıp onlara faşizm uyguluyor
Allah akıl versin
Dün ellimizi verdiğimiz kişiler bugün ipnelik yapıp onlara faşizm uyguluyor
Evet aynisini yarin bu suriyelilerde yapacak zaten simiden buranin eses sahibi biziz biz biryere gitmeyecegiz siz gideceksiniz diyorlar.
Daha dün gelmisler bugün ülkeye sahipleniyorlar. Senin gibilerine kalsa birkac milyon daha getirirsin ülkeye ülkede ne huzur birakirlar nede baska birsey.
KlimzugtatarenWas für Klimatataren??
Bütün yorumlarını okudum basit bir demagojiyeden öte ne yazık tespitin geçmiyor.Evet ona bakarsak Türkiyenin büyük cogunlugu orta asyadan balkanlardan kafkasyadan gelmedir ama ülkeyi devleti bunlar kurdu daha dün gelen afganlar suriyeliler pakistanlilar degil. Diyorsunuzya suriyelilerde osmanli torunu ve onlarin devleti vatanida Türkiye ozaman ermenileride sirplarda yunanlilarida osmanli torunu sayalim ve onlarda gelsin Türkiyede yasasin nede olsa onlarin ülkeleride osmanli topragidi. Ayni mantik.
O videodaki namusuz Türkiyenin esas sahibi biziz dedi. Biz osmanli torunuyuz dedi.
Hayir sizler osmanliya ihanet etmis ingilizlerin gicina girmisiniz diyorum ben.
Suriye ve orta dogu arap isyanindan sonra ingilizler ve fransizlar tarafindan bölünmüstür (Sykes-Picot Anlasmasi). Onlar 100 yil önce kaderlerini belirlemis osmanli torunu demeye hakklari yok.Osmanli Hilafetine Halifeye ihanet edenlerin torunlari bunlar. Tarihi dogru dürüst oku.
Sorma, ne kadar seviniyorum anlatamamEvet sınır dışı ediliyor ve sonra elini kolunu sallayarak sınırı geçip kaçak geri geliyor. Çok basit nede olsa sınırlar pek korunmuyor. İran sınırından her gün binlerce afgan sınırı geçiyor. İpini koparan Türkiyeye giriyor. Tam sığınmacı kampı oldu ülke. Bundan ancak sizin gibiler sevinir gurur duyar.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen