Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus der Türkei

Birak bu laflari. Horasan kürdü oldugunu zaten biliyorum.
Benim soyum sopum belli Ahiska Türküyüm (Kipcak Türküyüm) Ardahanin yerlisiyim. Öyle orta dogudan gelipte Anadolunun esas sahibi diyen arap degilim.
Yani araplar sahiplenmis Türkiyeye eses sahibi biziz diyorlar sen ve senin gibileride bunlari destekliyor.
Bu nasil vatan millet sevgisi? Ülkeyi savasarak kurmuslar Türkler ta Sultan Alparslandan beri elin araplarina teslimmi edeceksin?
Bu serefsizlik degilde ne peki? Esas sahipleri bu yalanci orta dogudan gelen araplarmi anadolunun? Osmanli torunuymus birde.
1916 binlerce osmanli askerini sehit ettiklerini biliyormusun ingiliz destegi ile? Tarih oku önce heval.

Ich frage mich auch immer wieder, ob Skyhte und Tigerfih armenische Muslime sind. Solche Leute sind gefährlicher als Fetöler, die den Islam ausnutzen um ihre eigenen Interessen zu verfolgen.

Evet savastan kacip siginmislar misafir olmuslar ama her misafirligin sonu var geldigin yere buranin asil sahibi biziz siz gideceksiniz dersen elalemin karisina kizina göz atarsan taciz edersen sahillerde nargile icer kari kiz pesinde kosarsan ozaman bircok insanda acima macima kalmaz bunlara. Defolun gidin derler. Bak bosnadan gelen binlerce mülteci olmustu 90li yillarda ma bosnalilar böyle davranmadi ve halk icinde sevildi sayildi cünkü misafir oldugunu bildiler haddini bildiler suriyeliler gibi medeniyetsizlik yapmadilar.
Ben hepsi böyledir demiyorum ama bircogunun yeri yok Türkiyede bunlari göndermek gerek hakk etmiyorlar defolup gitsinler.
Namuslusu sereflisi kalsin gerisi defolup gitsinler. Provokatörler defolup gitsin kari kiz taciz edenler gencler defolup gitsin özgür suriye ordusunda görev yapsin pesevenklik yapmasin.
Ama isine gelmez demi senin arap kardeslerini illaha koruman gerekir. Sen tam bir arap özentisisin.

Zaten böyle kisiler (zihniyet) osmanliyi bitirdiler. Ingilizler'den borclandilar ve onlarla isbirligine girdiler.

die coolste katze lebt in der türkei :mrgreen:

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Ich frage mich auch immer wieder, ob Skyhte und Tigerfih armenische Muslime sind. Solche Leute sind gefährlicher als Fetöler, die den Islam ausnutzen um ihre eigenen Interessen zu verfolgen.

Keine Ahnung. Im Forum ist es schwer etwas einzuschätzen.
Milletin soyuna sopuna laf ediyor ama sevdigi saydigi reisi gürcü kökenli Türk bile degil. Dedesinin gürcistanin batumi sehirinden gelen bir müslüman gürcü oldugu biliniyor.

Zuletzt bearbeitet:
Keine Ahnung. Im Forum ist es schwer etwas einzuschätzen.
Milletin soyuna sopuna laf ediyor ama sevdigi saydigi reisi gürcü kökenli Türk bile degil. Dedesinin gürcistanin batumi sehirinden gelen bir müslüman gürcü oldugu biliniyor.

Özellikle bunun ikisi bana coktan beri cok tuaf geliyor!

Özellikle bunun ikisi bana coktan beri cok tuaf geliyor!

Bosver dostum kafana takma böyle seyleri.
Fikrim yüzünden bana birkere sen kendini Türkmü zannediyorsun diye sormustu. Böyleleri ayni fikrinde olmayanlarin Türklügünü sorgular.
Ama kendi tutugu partide gürcü kürt arap kökenliler cogunlukta hatta bir keresinde Yusuf Halacoglu akpde cogunluk yabanci kökenli siyasetcilerden olusuyor demisti.
Yani gerisini sen düsün.

Bosver dostum kafana takma böyle seyleri.
Fikrim yüzünden bana birkere sen kendini Türkmü zannediyorsun diye sormustu. Böyleleri ayni fikrinde olmayanlarin Türklügünü sorgular.
Ama kendi tutugu partide gürcü kürt arap kökenliler cogunlukta hatta bir keresinde Yusuf Halacoglu akpde cogunluk yabanci kökenli siyasetcilerden olusuyor demisti.
Yani gerisini sen düsün.

Zaten belli, Türk'lere karsi kakaret ediyorlar. Bizim akp Maradona koyunlar bunlara halen oy veriyorlar. Kemale oy vermek istemiyorsan ozaman Zafere ver, cok basit.

Fetöcülerde cogu arap veya kürt. Özellikle yönetim.
Bu Tigerfish mutlaka melez dir, araplari türklerden daha cok seviyor.

Zurück
Oben