Lauch, Gojim. Genau so ein Türkenschwanzlutscher
Hellenic der dreckige Hetzer treibt sich immer noch in allen Threads wie ne Hure rum. Was für ein Lauch.
:sigh:
jetzt nennt dzeko ihn einen nazi, dann kontert er mit ner ss-handzar Bilderserie oder irgendeinen muft, der hitler die Hand schüttelt.
1.Bu ne bicim bir yorum? Akrabamin hakkinda bilgi sahibi olmadan , fikir sahibi olman hic hos degil.Sana yalan konusacak halim yok dostum durum malesef böyle ve gittigi her doktor cözüm bulamadi.Belki hastaligi cok ilerledi ve türkiyede uzmani yok bilemiyorum ama tedavi olmak icin almanya dediler.
Öncelikle büyük gecmis olsun.Allah annene ve babana uzun ömürler versin.Evet burda bile doktorlar zaman zaman sacmaliyor ve bu bilinen bir sey.Bende sana bu konuda bolca malzeme sunabilirim.Zaten bu tür seyler her ülkede oluyor.Türkiyede akrabamin annesi bas agrisi ile hastaneye gidiyor.Pek ciddiye alinmayip , ilac verilip eve gönderiliyor.Uzun süre gecmiyor kendisi beyin kanamasi ile vefat ediyor.Yani her yerde oluyor ama genel olarak duruma objektif bir sekilde bakacak olursak Almanya tip bölümünde Türkiyeden daha gelismis bir ülke diyebiliriz.Zaten beklenen yasam süresine ve cocuk/bebek ölüm istatistiklerine göz atinca iki ülke arasinda ciddi bir fark göreceksin.Ha, tek faktör tip mi? Tabiki hayir ama öyle yada böye önemli bir faktör. Buna ragmen türkiyede tabiki iyi cerrahlar var , bencede gercekten iyi hekimlerimiz var zaten aksini kimse iddia etmedi.Daha iyi olabilir denildi! Neticede estetik ameliyatlar disinda Türkiyede tedavi olan Alman tanimiyorum.Türkiye uygun oldugu icin orasi tercih ediliyor.Macaristan gibi! Ama burda ciddi hastaliktan dolayi tedavi olan Türkler mevcut.Hic duymazmisin filan futbolcu,sanatci,siyasetci özel ameliyat icin almanyaya gittigini? Baykal,Tatlises,Burak Yilmaz... ama zanimca en cok futbolcular/sporcular tedavi olmak icin yurtdisina giderler. Yani bir yerimden atmiyorum , gördügümü aktariyorum ama tabiki baska ülkelerin vatandaslarina nazaran cok daha az.En cok Araplar tedavi olmaya geliyor.Hani Türkiye cok uzak degil , oraya niye gitmiyorlar bilemiyorum.Muhtemelen Türkleri sevmedikleri icindir evet sevmedikleri icindir.Ama yazin tatile geliyorlar.Üniversite,Bilim ve ilac sanayisine girmedim bile.... mesela Heidelberg dünya siralamasinda 40. sirada e peki Türkiyenin tip üzerine olan ünileri?
Bak bunu bilmiyordum.Tesekkür ederim!
Saygilar
Onların ARGE sine karşı bizim milyarlarca bütçeye sahip Diyanetimiz var, elhamdulillah!
Wer für 20 Lira seine Vorhaut verkauft, braucht nicht auf andere zeigen
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen