Ana
Ultra-Poster
Privedi, ne kužin.
Jedi govna ... to sigurno kuzis ...
Privedi, ne kužin.
Jedi govna ... to sigurno kuzis ...
Ajme što si "duhovita"!
Kako se "gospođa" izražava,slika vlaje "kulture".
Prava beštia.
Nisam ja kriv što govorite nakaradnim hrvatskim jezikom.
An deine Stelle wurde ich eigentlich vorsichtiger mit diesen Artikel und fake news sein, denn in heutigen Kroatien gibt es weniger Morde und anderen solchen Kriminalitäten als sie ein Teil der Jugoslawien war. Das Land ist heute sicherer als damals. In durschnitt fallen die Morde jedes Jahr. Tabelle der Number von Morden 1987-2001Stravični podaci obiteljskog nasilja: u Hrvatskoj je prosječno godišnje ubijeno oko 25 žena
Stravi?ni podaci obiteljskog nasilja: u Hrvatskoj je prosje?no godi?nje ubijeno oko 25 ?ena ? Vijesti.hr
ZDS
Znaci ni hrvatski neznas citatIn heutigen Kroatien gibt es weniger Morde und anderen solchen Kriminalitäten als in dem 80er und Jugoslawienzeiten. Der Number der Morde fählt jedes Jahr.
Stravični podaci obiteljskog nasilja: u Hrvatskoj je prosječno godišnje ubijeno oko 25 žena
Stravi?ni podaci obiteljskog nasilja: u Hrvatskoj je prosje?no godi?nje ubijeno oko 25 ?ena ? Vijesti.hr
ZDS
Jebemu miša pogledaj statistike koje sam postavio. 90te godine nisu bile različite po broju fizičkih i drugih nasilja od razdoblja Jugoslavije. Od 2000. godine prosjek broja ubojstva i ostalih fizičkih nasilja pada. U tom smislu današnja RH je sigurnija od nekadašnje SRH.Znaci ni hrvatski neznas citat
Es geht aber nicht darum sondern um familiäre bzw. Beziehungsgewalt gegen FrauenJebemu miša pogledaj statistike koje sam postavio. 90te godine nisu bile različite po broju fizičkih i drugih nasilja od razdoblja Jugoslavije. Od 2000. godine fizička nasilja konstantno padaju.
[FONT="]Podaci pokazuju da je nasilje u obitelji u porastu, a isto tako i broj ubijenih žena, najčešće od strane bračnog ili izvanbračnog partnera[/FONT]
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen