Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

News aus der Republik Nordzypern

Ben okumuştum KKTCde 12 sene ilkokul ortaokul ve lise sen okumamışsındır Türkiyede veya Kıbrısta onun için konuşmaya hakkın yoktur.

Hem benim Türkçemi sorgulama seni karasakal Kıbrısta ki Türkçeyla Türkiyedeki Türkçe aynı değildir değil ?

Sen ne kadar karışırsan Kıbrıs tarihine bende o kadar karışıram Tr tarihine

Bak sen süperzekalı arkadaşımiza,iki dakkikada notumuzu vermiş,peki ya okuduysam ne olacak? Okumayı birak ya Kara Harp Okulu Mevzunuysam? Belkide doğma büyüme Türkiyelimdir,kim bilir,sen bilebilirmisin? Sen beni ne derece taniyorsun dostum,bunun cevabini alabilirmiyim.

Karasakal derken beni kastettimiş olduğuna eminmisin? Ben Izmirliyim bu ara,anlat bakalim,neden Karasakalmisim.Hadi beni bosver,sen burdaki diğer Türk Üyelere hakaret etmekten utanmiyormusun dostum? Onlar senin Kardeşin sayılır,sizin için yüzlerce şehit verilmiş,sende çıkıp Türklere Karasakal diyorsun.Kendini bu kadar özel hissettiren nedir ögrenebilirmiyiz Kırocan? Kisaca kendinden bahsetmek istemezmisin?

Bak sen süperzekalı arkadaşımiza,iki dakkikada notumuzu vermiş,peki ya okuduysam ne olacak? Okumayı birak ya Kara Harp Okulu Mevzunuysam? Belkide doğma büyüme Türkiyelimdir,kim bilir,sen bilebilirmisin? Sen beni ne derece taniyorsun dostum,bunun cevabini alabilirmiyim.

Karasakal derken beni kastettimiş olduğuna eminmisin? Ben Izmirliyim bu ara,anlat bakalim,neden Karasakalmisim.Hadi beni bosver,sen burdaki diğer Türk Üyelere hakaret etmekten utanmiyormusun dostum? Onlar senin Kardeşin sayılır,sizin için yüzlerce şehit verilmiş,sende çıkıp Türklere Karasakal diyorsun.Kendini bu kadar özel hissettiren nedir ögrenebilirmiyiz Kırocan? Kisaca kendinden bahsetmek istemezmisin?

Vay İzmirlisan benim annemde İzmirlidir.

Ben harekat ile kotü birşeylar şöylemiyorum ama Tr askerinin adada aşırı sayıyla kalışi kabul edilamezdır. Biz Kuzey Kıbrıs'lıysak kendi ordumuz koruyabilar KKTCdeki güvenliği.

Sei mal dahingestellt was irgendjemand hiet drin über dich geschrieben hat, dann sei eben ein Mann und steh drüber. Aber du schreibst hingegen irgendeinen Nonsens hier rein und machst dich diesbezüglich damit auch noch lächerlich. Du verlangst von mir Quellen? Jetzt ohne Scheiß? Du ich kann dir gerne akademische Fachliteratur liefern, kein Problem aber wird dies was bringen? Wirst du diese bei deinem verquerten Weltbild akzeptieren? Welche anerkannte akademische Quellen kannst du hingegen mir liefern die deine Aussagen untermauern? Jetzt mal ohne Beleidigungen und ohne Scheiß, denn mit diesem Gelaber machst du dir wirklich keinen Gefallen, glaub mir....

Εισαι ενας γαμημενος ηττοπαθης σαν ολους τους αλλους.

Γιατί είvαι όλοι τόσο στρυφvοί στο vα απαvτήσουv ερωτήσεις??

Vay İzmirlisan benim annemde İzmirlidir.

Ben harekat ile kotü birşeylar şöylemiyorum ama Tr askerinin adada aşırı sayıyla kalışi kabul edilamezdır. Biz Kuzey Kıbrıs'lıysak kendi ordumuz koruyabilar KKTCdeki güvenliği.

Işte budur kardeşim,senin bazi tavirlarin bana kendimi hatirlatiyor,ister inan ister inanma.Aslinda çaliskan bir cocuga benziyorsun ama bence kendini bazi konularda biraz firenlemelisin,ne demek istediğimi anliyormusun? Hani kendi Halkın olan Türk Milletine Karasakal vs dersen kimi kardeşimizin kalbini kirabilirsin,bunu istedigini düsünmüyorum,sen gayet Aklı başında konuşması düzgün birine benziyorsun.Yanlız gecen sormuş olduğum sorunun cevabını alamadım,neden beni Forum Yönetimine şikayet etme gereğini hissettin? Benim elimde firsat vardı yani bende seni şikayet edebilirdim ama yapmadım,neden biliyormusun? Cunkü ben insanları kahpece sırtından vuran tiplerden değilim ve hiç olmadım.Sana o Hareketi yakıştıramadım.Burasi Forum,gün gelir.kavga da ederiz ama kimse kimseyi sirtindan vurmamali.Yanisira dedikoduyu da sevmem,birbirnizi anlamaya çalışın.Kardeşini ezmek sana fayda getirmez,önemli olan birlik ve Beraberliği savunmaktır.Değilmi ama? Haydi hemşo,kolay gelsin.

Zurück
Oben