Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

News aus der Republik Nordzypern

Işte budur kardeşim,senin bazi tavirlarin bana kendimi hatirlatiyor,ister inan ister inanma.Aslinda çaliskan bir cocuga benziyorsun ama bence kendini bazi konularda biraz firenlemelisin,ne demek istediğimi anliyormusun? Hani kendi Halkın olan Türk Milletine Karasakal vs dersen kimi kardeşimizin kalbini kirabilirsin,bunu istedigini düsünmüyorum,sen gayet Aklı başında konuşması düzgün birine benziyorsun.Yanlız gecen sormuş olduğum sorunun cevabını alamadım,neden beni Forum Yönetimine şikayet etme gereğini hissettin? Benim elimde firsat vardı yani bende seni şikayet edebilirdim ama yapmadım,neden biliyormusun? Cunkü ben insanları kahpece sırtından vuran tiplerden değilim ve hiç olmadım.Sana o Hareketi yakıştıramadım.Burasi Forum,gün gelir.kavga da ederiz ama kimse kimseyi sirtindan vurmamali.Yanisira dedikoduyu da sevmem,birbirnizi anlamaya çalışın.Kardeşini ezmek sana fayda getirmez,önemli olan birlik ve Beraberliği savunmaktır.Değilmi ama? Haydi hemşo,kolay gelsin.

Ben sana cevap verdiğimdan dolayı ceza puanı aldım, sen şikayet etmişsindir sandım. http://www.balkanforum.info/f29/verwarnung-fuer-turkishcypriot-5-provokationen-hetze-235992/ bak istarsan.

Ben Rumları aslinda fazla sevmem ama Kıbrıstaki Türkiyeliler bezdiriyorlar. Tum ülkedaki soyguncular Hatay veya Adana kökenlidir. Hem yıllardır embargo altında yaşamaktan Kıbrıs Türk halkı bıktı.. dünyaya açılıma muhtaç olmasak rumlarla bir lokma gabira bila paylaşmam ama bu dunyada artık olmuyor izolasyon ve embargolarla.

Diyorum yapın Kıbrısı 82. il sorun kalmaz ama şimdiki gibi devam ettiği şekilda devam edemez veya etmemelidir.

Karasakalı alışganlık yaptım ben her Türke karasakal derim benim annemde Türkiyelidir bilirsan herhalde İzmir Karşıyaka orada dairemiz vardır..

Ben sana cevap verdiğimdan dolayı ceza puanı aldım, sen şikayet etmişsindir sandım. http://www.balkanforum.info/f29/verwarnung-fuer-turkishcypriot-5-provokationen-hetze-235992/ bak istarsan.

Ben Rumları aslinda fazla sevmem ama Kıbrıstaki Türkiyeliler bezdiriyorlar. Tum ülkedaki soyguncular Hatay veya Adana kökenlidir. Hem yıllardır embargo altında yaşamaktan Kıbrıs Türk halkı bıktı.. dünyaya açılıma muhtaç olmasak rumlarla bir lokma gabira bila paylaşmam ama bu dunyada artık olmuyor izolasyon ve embargolarla.

Diyorum yapın Kıbrısı 82. il sorun kalmaz ama şimdiki gibi devam ettiği şekilda devam edemez veya etmemelidir.

Karasakalı alışganlık yaptım ben her Türke karasakal derim benim annemde Türkiyelidir bilirsan herhalde İzmir Karşıyaka orada dairemiz vardır..

Buda bir fikirdir elbet,Enteresan düşüncelerin var,foruma Hoşgeldin ve Iyi Sohbetler!

Zurück
Oben