Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

OLUJA - DER SIEG ÜBER DAS VERBRECHEN

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
West_Mostar schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Stoke poput forumasa kao sto je AK47 & West_Mostar koji su dosli iz centralne Bosne sad nam predavaju sta se dogadjalo u ratu ... hahah

Klinci .... boze ljudi su izgubili cjele familije pa nemisle vise na to a vas dvoje maloljetnika koji ste saznali tek preko youtoube ili wikipedia sta se dogadjalo solite pamet drugima .... niste osjetili rat ... nazalost steta ...

SELJACINO JEDNA STA TI ZNAS KO JE OSJETIO RAT KO NIJE MATER TI SPRCIM USTA SELJACKU,CIM VIDIM DA SI CIRILOCIM NAPISO DINARA I SRPSKU ZASTAVU DIGNE MI SE GLAVA NA KOSI,PA SAM PONOSAM STO SMO NASU HRVATSKU OCISTILI OD ORTODOKSNE GAMADI,JEBO TI SESELJ MATER USTA dinara je hrvatsko brdo serem ti se na cirilicu a west mostar je u zapadnoj hercegovini a ne u srednjoj bosni seljacino s dinare,sada gulis krompire po njemackoj i seres!

ja cu pisat o oluji kad ja hocu jer mi necemo da zaboravima sta ste nama i citavom balkanu radili!

ZA DOM SPREMNI

=====U===== BOJ

Ti si stvarno puko. :roll:

West_Mostar schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Stoke poput forumasa kao sto je AK47 & West_Mostar koji su dosli iz centralne Bosne sad nam predavaju sta se dogadjalo u ratu ... hahah

Klinci .... boze ljudi su izgubili cjele familije pa nemisle vise na to a vas dvoje maloljetnika koji ste saznali tek preko youtoube ili wikipedia sta se dogadjalo solite pamet drugima .... niste osjetili rat ... nazalost steta ...

SELJACINO JEDNA STA TI ZNAS KO JE OSJETIO RAT KO NIJE MATER TI SPRCIM USTA SELJACKU,CIM VIDIM DA SI CIRILOCIM NAPISO DINARA I SRPSKU ZASTAVU DIGNE MI SE GLAVA NA KOSI,PA SAM PONOSAM STO SMO NASU HRVATSKU OCISTILI OD ORTODOKSNE GAMADI,JEBO TI SESELJ MATER USTA dinara je hrvatsko brdo serem ti se na cirilicu a west mostar je u zapadnoj hercegovini a ne u srednjoj bosni seljacino s dinare,sada gulis krompire po njemackoj i seres!

ja cu pisat o oluji kad ja hocu jer mi necemo da zaboravima sta ste nama i citavom balkanu radili!

ZA DOM SPREMNI

=====U===== BOJ

E pa vidis stoko neodgojena upravo sam to i mislio, svi jaki na netu, sve sami borci, al naravno samo na kompjuteru i na jeziku ..

Kao prvo, ti si jedna obicna picka, koja du jucer nije ni znala uopste sta je Dinara i dali Knin postoji, a sad ti to kao sveti grad ...

Pizde kao sto si ti trebalo je u ratu slati, a sad kad je sve proslo, dovuku se "borci " poput tebe i hvale se sa kako su "oslobodili " zemlju od okupatora ...

Sta ti mislis da te sad po Hrvatskoj svi vole posto mrzis Srbe i hoces se dokazati da si veliki hrvat ....

Kakav Zapadni mostar .... kopile koje je sislo iz neke vukojebine iz centralne Bosne ... jebem ti sve zivo govno nevaspitano ...

Ti samo dalje urlici sa tvojim parolama kopile .... a to =U= mozes svom caci nabiti u dupe ...

Samo zalim sto ovake picketine nisu isli u rat ....

Velez schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:

ovaj komentar sve kaze. svaka cast.
majstore sta ima sto se nejavljas na forumu vise? :D

:wink:
Ma kao sto rece, navratim za koji sat i to je to ... da vidim dali je sve po starom .. al cini mi se ... neki "likovi " se nikad ne mjenjaju ... kao i ovaj forum ...

zacepi vuce,oni sto su bili u ratu ne mogu da se javit jer su pali,

U boj sam mislio samo u boj nisam ustasa,nego to je samo parola za moj narod!uostalom ko te prci i tebe knin nije jedan grad vrijedan da zbog njega gine 1000 ljudi nije ni jedan!al sa svojimi zjavama jednostavno nisi moralan!

pa citav svijet jedno samo vi drugo jebo mu ja mater ne ide mi u glavu nikako 8O

West_Mostar schrieb:
zacepi vuce,oni sto su bili u ratu ne mogu se javit jer su pali,

U boj sam mislio samo u boj nisam ustasa,nego to je samo parola za moj narod!uostalom ko te prci i tebe knin nije jedan grad vrijedan da zbog njega gine 1000 ljudi nije ni jedan!al sa svojimi zjavama jednostavno nisi moralan!

pa citav svijet jedno samo vi drugo jebo mu ja mater ne ide mi u glavu nikako 8O

West_Mostar schrieb:
zacepi vuce,oni sto su bili u ratu ne mogu da se javit jer su pali,

A sad odjedan put nije vrijedan taj herojski grad ... aha ... a gore si ponosno napiso da ste protjerali "ortdoksnu gamad " .... zar to nije malo primitivno ?
Aj malo promisli sta si gore napiso ....stanovnistvo bilo koje vjere i nacije nije zasluzilo onako nesto ... nemoj o necemu pisati sto nisi sam doziveo ... onaj koji je proso te strahote sigurno sada neprica po forumima ovaj je ovakav onaj onakav ... a obicno oni koji nisu doziveli ni minut rata .. oni ispadnu najvece zrtve ...

Svijeti vidi samo ono sto mu pase ... ali to ja nemogu ni tebi ni drugima objasniti ....

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben