Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

OLUJA - DER SIEG ÜBER DAS VERBRECHEN

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
ispricavam se ako sam ikog uvrijedio,sa ortodokson gamadi sam mislio okupatora,a ne jadne babe i djecu!al najlakse se tako vadit kao da su samo babe tamo zivile??kad god su ufatili nekog srpskog junaka uvjek je kuhar bio pa ko je onda potrosio tu municiju :roll:

West_Mostar schrieb:
ispricavam se ako sam ikog uvrijedio,sa ortodokson gamadi sam mislio okupatora,a ne jadne babe i djecu!al najlakse se tako vadit kao da su samo babe tamo zivile??kad god su ufatili nekog srpskog junaka uvjek je kuhar bio pa ko je onda potrosio tu municiju :roll:

Dobro ... sad je grad kako ti kazes "ociscen " ... nema vise bradatih seljaka s Dinare ... nema vise srpske trobojke, kokarde, sajkace ... al opet vam nesto smeta ... samo se pitam sta ? Starci jos koji su tamo ostali da umru u svom zavicaju ili nesto drugo ...

Ja sam moj stav vec izneo .. i nemam namjere se dalje o tome raspravljati ... to bi vodilo u bezkrajnosti ...

nek se vrate svi srbi koji su tamo zivili,samo se bojim da ce onda opet neki napominjem neki,pocet vikat ovo je srpska krajina ovo je srbija???a gdje ce onda bosanci koji su zivili u republici srpskoj znas li kolko je hrvata zivilo u banja luci ko ce njima vratit kuce nazad??to je teufelskreis

West_Mostar schrieb:
nek se vrate svi srbi koji su tamo zivili,samo se bojim da ce onda opet neki napominjem neki,pocet vikat ovo je srpska krajina ovo je srbija???a gdje ce onda bosanci koji su zivili u republici srpskoj znas li kolko je hrvata zivilo u banja luci ko ce njima vratit kuce nazad??to je teufelskreis

Pa vidis, ja sam za to, da se svi, bas svi, bilo koje nacije i vjere, vrate na svom rodnom pragu, sigurno znas onu narodnu izrjeku " Nema raja bez rodnoga kraja, nit prela bez zavicaja ...

I meni je jasno da je dosta hrvata i bosanaca zivjelo u Banja Luci, i u Gorazdu, Srebrenici, Derventi, Brckom, Bijeljini itd. i da je njihov broj danas smanjen ...

Tako i za Srbe, kojih je isto u velikom broju zivjelo u Mostaru, Kupresu, Tuzli, Sarajevu isto smanjen .... to samo sad za Bosnu da nesponjiem druge gradove van RS/FBiH

Etnicko ciscenje je sprovedeno na sve strane ... taj problem u vezi kuca imaju svi ... i to treba naci rijesenje kako napredovati ... kao sto ti rece, vrtis se u jednom krugu u kojem nema zasad izlaza ... kao da trazis dlaku po Pacifiku ... eto ....

to je vec malo veci problem,jer sto godine prolaze to je teze,sta ces ti sada otjerat recimo nekog srbina koji se doselio 93 u banja luku iz knina njemu se djete rodilo i ima 14 godina i on se gleda kao banjalucanin kotnas?a starija generacija ce izumrijet i zaboravit ce!isto tako i sa kninom i drugim krajevima.al tako je to uvjek bilo na balkanu!

West_Mostar schrieb:

Takvim zvukom si već na početku trebao doći, a ne odma vrjeđat familiju :wink:

Slažem se stime!

Ma Oluju nece nitko zaboraviti, cak ce te i vi Srbi je pamtit.
Ante "Legenda" Gotovina: HEROJ, A NE ZLOCINAC

Ante Gotovina is kein verbrecher, er is ein HELD!

F*ck Carla Del Ponte und Den HAAG

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben