Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Ora et labora

Gehört zum Thema. Die Kroaten die ich kenne haben sogar ein gut florierendes Geschäft. (Ruma) Sie wollen aber nicht nach Kroatien ziehen. Weil sie sich in Serbien wohl fühlen...
Und wenn die Kroaten ihren Thompson sehen wollen, bitte schön, aber selber finanzieren.

Kenne auch Leute aus dem Kongo die nicht nach Kroatien wollen, jeder bleibt gerne da wo er geboren wurde wenn er es sich irgendwie leisten kann, ganz normal und weiss auch nicht warum es einer besonderen erwähnung bedarf.

Es leben viel mehr Serben in Kroatien als Kroaten in Serbien und die wollen auch nicht nach Serbien trotz der wiederlichen Tschetnikpropaganda die letzten 20 Jahre, ganz normal.

Du hast doch wohl nix gegen die schwere un ehrliche Arbeit eines Kellners!?:)

Ne pada mi napamet vrijedjati konobare (jos manje konobarice). Pa cak mu se divim da je dobro iskoristio tadasnje prilike i napravio veliku karijeru za one prilike. Inace mi je njegova muzika jedan mix ranog Bijelog Dugmeta i patriotsko-dinarskih "bahanalija".

Znas u cemu je fazon. Ja nemam nista protiv Thompsona, Cece, Baje, Pizde materine da izvines.
I pogotovo, nek svako slusa sta god hoce.

Ali nemoj da nameces ljudima, da ubedjujes ljude (ne mislim eksplicitno tebe sad, vec opcenito) da slusaju ono, da vole ono sto se uopste ne uklapa u njhov zivot.

I ja, kad sam u drustvu sa hrvatima i oni oce da seku vene kad zapeva LIJEPA LI SI, HERCEG BOSNOm DALMACIJO bla bla, zapevam sa njima, pa sta? Zavisi od situacije, zajebancije. ALi necu nikad da dozvolim, nit sebi niti u mojoj kuci da se cuje jednom fasisticko smece koje izlazi iz njegovih usta, i jeste pevao fasisticko smece, demantujte koliko god hocete. Licno sam dozivela kako grozan utisak jedan THOMPSON moze da ima na jedno dete od 10 godina, i veruj mi...muka mi je.

Izvinjavam se sto ne pisah na nemackom, al cini mi se da nemci ovde i ne citaju

- - - Aktualisiert - - -

Ne pada mi napamet vrijedjati konobare (jos manje konobarice). Pa cak mu se divim da je dobro iskoristio tadasnje prilike i napravio veliku karijeru za one prilike. Inace mi je njegova muzika jedan mix ranog Bijelog Dugmeta i patriotsko-dinarskih "bahanalija".

molim te povuci rec

Ne mozes usporediti Thompsona s Cecom ili s Knindzom. Svako ima svoju cijenu. A ovaj treci je jeftin i nema dobar rad! A druga je skupa i ima los rad....A prvi je skup i ima dobar rad xD

Ne mozes usporediti Thompsona s Cecom ili s Knindzom. Svako ima svoju cijenu. A ovaj treci je jeftin i nema dobar rad! A druga je skupa i ima los rad....A prvi je skup i ima dobar rad xD

Ma sasvim jasno da ces kao hrvat da preferiras Thompsona nego Cecu iliti Knindzu.

- - - Aktualisiert - - -

Zato i kazem "ranog" Bijelog Dugmeta (i to samo neke elemente), pa cak ima i elemenata AC/DCa.

Izvini, sacu da popizdim.

Ma sasvim jasno da ces kao hrvat da preferiras Thompsona nego Cecu iliti Knindzu.

Nije tako. Jer i on ima lose pjesme. Smatram pjesmu "Lijepa li si", "Moj ivane". Jeste hit, ali je jako losa u glazbenom smislu! Kao sto je i odvratno "Daleko, daleko iza devet sela"...

Onda ima jos neke shit pjesme kao sto su Moli mala i Grkinja (odvratno)

Kao sto sam rekao. Svako ima svoju cijenu. I rad. I ako pogledamo "rad" onda Thompson zasluzuje naziv "Glazbenik" jer si pise pjesme, komponira ih. A ono ostalo --> Ceca, Baja Mali knindza...mozda su samo par puta ili samo jednom u njihovoj dugogodisnjoj karijeri nesto svoje napravili. Marko Perkovic je i za druge napravio pjesme! Dobro i on je poceo od 2002/2003 od drugih "krasti"

Cak je Dunja Ilic "prostakusa" i koja ne zna pjevati veci "glazbenik" od Cece...

Zurück
Oben