znam kako ti je, po mojoj racunici, ja bi vec davno triba bit negdi pod zemljoj (koliko mi zivaca iskidase onaj ivanisevic i reprezentacija, pa to je cudo jedno... da sam normalan, davno bi poludio)...
ja se isto upravo toga bojim da nam ga ne uvale, ono, ajmo mi pustit bosance i hrvate da igraju medjusobno pa ce barem jos jedna balkanska ekipa ispast... ali i to sto ti kazes je istina, povlastene su te "velike" momcadi (velik je moj kurac a ne njihove momcadi, koji onda na prvenstvu naprave jedno veliko nista)... svaki puta neke u najmanju ruku dvojbene odluke, neki penali, crveni kartoni, ofsajdi... ma jebo ti to, pusti da ide ekipa dalje koja se vise trudi i bolje igra, a ne zato sto je to "francuska", "portugal" ili tamo neka druga ****** drzava, jebo im ja mater masonsko lopovsku njima i njihovom savezu i uefi i fifi i olimpiskom odboru, svima od reda... ciganluk zivi sta rade...
vama bi irci dobro dosli, tehnicki ste puno spremniji, samo sta su oni borbeni... ali nista za to... turci su u totalnom rasulu, digla se momcad i javnost protiv hiddinka, fali im ona individualna klasa i poznata vam je njihova igra... protiv portugala mozete isto, triba te se samo pazit ciganske igre njihove, prljavo frajeri igraju... samo strpljivo igrat i cekat priliku, onog gariba ronalda dobro cuvat i tu ste napravili vec pola posla... samo se ne usrat, jebo portugal, nisu ni oni vise na nivou, daska ih je kirurgiski raskomadala...
e a protiv hrvatske... hm... tu pada sve u vodu, i tehnika, i pozrtvenost, i sreca i trkaca spremnost... zajebi to, to bi bija derbi koji bi zivio od prekida, napetosti... tu moze bit svasta, mogu i jedni i drugi dobit, mogu i obe utakmice bit bez pogodaka... ko ce ga znat... nadan se da uopce necemo trebat raspravljat o tome, da to bude tek jedna teorija koja je postojala do 13.00 danasnjeg dana a poslin pade u zaborav...