Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Prostitutate Shqiptare

Ajo Fjalia ime e pare "Nuk ka..." nuk ke Seriozisht.
Nuk po Kuptoj pse t'vje kaq qudi. Kan kalu ato Koherat e Nderit etj. (per fat tkeq). Nuk t'duhet me shku neper Bordele etj. dil neper Rruge te Kosoves, e ki pjeserisht ma "freizügiger" se "punetore" neper Bordele n'Gjermani e vende tjera..

Kuku moj Nane cfare na ka gjet , heu medet kjo me te vertet eshte per te qare , per te kajt Gjak

dil ne rrug, kqyrri femrat si jon bo...!!! kuku sa shum pom dhimni. sa shtirr e pasni me gjet nje qik te mire, te shpijes.

se djemt shqiptar i kem me moral dhe me kultur, lumi na qe ju kemi juve!!!

Ajo Fjalia ime e pare "Nuk ka..." nuk ke Seriozisht.
Nuk po Kuptoj pse t'vje kaq qudi. Kan kalu ato Koherat e Nderit etj. (per fat tkeq). Nuk t'duhet me shku neper Bordele etj. dil neper Rruge te Kosoves, e ki pjeserisht ma "freizügiger" se "punetore" neper Bordele n'Gjermani e vende tjera..

Kuku moj Nane cfare na ka gjet , heu medet kjo me te vertet eshte per te qare , per te kajt Gjak

dil ne rrug, kqyrri femrat si jon bo...!!! kuku sa shum pom dhimni. sa shtirr e pasni me gjet nje qik te mire, te shpijes.

se djemt shqiptar i kem me moral dhe me kultur, lumi na qe ju kemi juve!!!

ishallah na ban zoti prej atyre qe e mbrojn identitetin dhe moralin shqiptare. ishallah na kthehet sheriati prap ne trojet tona.. duhet me ju lut allahut dit e nat vllezer dhe motra..

Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben