Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Prostitutate Shqiptare

ishallah na ban zoti prej atyre qe e mbrojn identitetin dhe moralin shqiptare. ishallah na kthehet sheriati ne trojet tona.. duhet me ju lut allahut dit e nat vllezer dhe motra..

e bone kijamet :mrgreen:

Biste immernoch sauer:D
Hajde ne Shqipbox bisedojna pak zemer:bussi:
hec se nuk kom njet me bisedu me ty. shko fol me shkina. ah jo nime, ty braziljankat te pelqejn. :mrgreen:

Jo nuk eshte ashtu ka ende Djemt e Vajzat te hajrit me kulture te paster
une vetem jav bana rrafsh. nuk ke mendimi ime ai.

vallah ma qef kisha pas mu ba kjameti se me i pa shqiptaret tu e shit trupin. ndryshe svjen kjameti
kjo qika ne video 12 vjeq, thmi u kon. ska dit se qka ndodh. dashnori saj e paske shti ne prostituat.
edhe ju djemt ndonjeher nuk dini qka folni. kjo esht dhun. nuk ka gje me te keqe per nje femen.
me siguri ka edhe shqiptarka qe jon te rritur dhe vet vendosin me shit trupin e vet. por prap se prap ti nuk ki qka i gjykon te tjert.

kjo qika ne video 12 vjeq, thmi u kon. ska dit se qka ndodh. dashnori saj e paske shti ne prostituat.
edhe ju djemt ndonjeher nuk dini qka folni. kjo esht dhun. nuk ka gje me te keqe per nje femen.
me siguri ka edhe shqiptarka qe jon te rritur dhe vet vendosin me shit trupin e vet. por prap se prap ti nuk ki qka i gjykon te tjert.
mue um dhimen.

keta jon Kaurresha , qe e meritojn vdejken !! keta duhet te gjykosh sipas sheriatit islamike

mue um dhimen.

catty, pash nderen qka te gjet?
mduket se sme kuptove hiq.. une nuk i paragjykoj ato femna, perkundrazi.. mu ma shkatrrojn zemren kur i shoh ashtu.. as nuk thash qe ska dhun, as nuk thash qe meshkujt skan faj.. e tash banu qik e mir e thuj "po mir e ke sazan, mfal":biggrin:

keta jon Kaurresha , qe e meritojn vdejken !! keta duhet te gjykosh sipas sheriatit islamike
aii... mu kon ashtu athere nuk ishte nje hadith qe folet per nje femer prostitut qe shkon ne xhenet per shkak qe i ndhimon nje qenit.

i vetmi gjyqtar per vdekje dhe jet esht zoti, e jo njeri.

Zurück
Oben