Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Prva HNL

• Ersteller Ersteller Grasdackel
  • Erstellt am Erstellt am
Was für eine schlechte Leistung. Hajduk ist mit viel Glück weitergekommen.

Koji si ti ljeba ti

- - - Aktualisiert - - -

Nach Abpfiff war Trainer Kopic alleine mit der Torcida reden.
Eier hat er.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Koji si ti ljeba ti

- - - Aktualisiert - - -

Nach Abpfiff war Trainer Kopic alleine mit der Torcida reden.
Eier hat er.

jedan stari stari clan foruma ;)

uglavnom ono sto sam vidio zadnjih deset minuta moze se reci sto je majkmaestro napisao, sreca i nista drugo...

pratim ja klub dovoljno da znam sta pisem, i znam isto da je ova pobjeda vise sretna nego spretna. samo kad vidim tudora memollu i jos par njih kako se "spretno" dodavaju pozli mi

igra je za kurac, to sto drugi nisu bolji to ne znaci da hajduk ima igru. vidilo se protiv rijeke i to svaki put kako hajduk igra i stoji, za rudes da ne govorim....

plus na ovo sve otjeraju najboljeg trenera u zadnjih nekoliko godina i dovedu nekog no name trenera koji je prije nekoliko odletio iz beluba sa klupe jer nje imao nikakav rezultat...

pratim ja klub dovoljno da znam sta pisem, i znam isto da je ova pobjeda vise sretna nego spretna. samo kad vidim tudora memollu i jos par njih kako se "spretno" dodavaju pozli mi

igra je za kurac, to sto drugi nisu bolji to ne znaci da hajduk ima igru. vidilo se protiv rijeke i to svaki put kako hajduk igra i stoji, za rudes da ne govorim....

plus na ovo sve otjeraju najboljeg trenera u zadnjih nekoliko godina i dovedu nekog no name trenera koji je prije nekoliko odletio iz beluba sa klupe jer nje imao nikakav rezultat...

Daj Koma znas kako je u Hajduku.
Po meni je Karillo trebao ostat, ali ako ostvarujes te rezultate ko sto je on onih par utakmica pri odlaska, znas sta te cek.
Igra je losa slazem se i nisam nista drugo ikad reko. Ali golovi nisu pali iz srece.
Bolje su realizirali sanse i na kraju pobjedili.

Sta ti je covjece, budi realan.
Da Nizic nije zabio slucajno iz prekida (kornera), bog zna koliko golova bi primili. A i u prvom poluvremenu je Osijek bio od igre dosta bolji.

U drugom poluvremenu Osijek je imao, do Nizicevog gola, 75% posjed lopte. A od igre da i ne govorim.

Sramota kako nabacivaju i dodavaju sebi loptu. Odbrana samo zna izbacit loptu daleko naprijed ili u aut. Igrali kao amateri...

Daj Koma znas kako je u Hajduku.
Po meni je Karillo trebao ostat, ali ako ostvarujes te rezultate ko sto je on onih par utakmica pri odlaska, znas sta te cek.
Igra je losa slazem se i nisam nista drugo ikad reko. Ali golovi nisu pali iz srece.
Bolje su realizirali sanse i na kraju pobjedili.

znam ja dobro kako je u hajduku, sve ide na ho ruk i srecu, otkako je vlasic otisao. budimo realni ako nasi budu nekom srecom drugi, to je veci neuspjeh rijeke i osijeka nego nas uspjeh

Zurück
Oben