Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Pyscho-Projekt Istanbul

Gencler dese ne olur demese ne olur zaten büyük ihtimalle AKP secilecek gene.
Iste öyle diye diye Genclerimiz bu hale geldi. Genc, Köylü, Ciftci, Isci dese ne olur demese ne olur diye diye milleti bu hale getirdiniz. Uyanik ve biraz koyunluktan uzak olursa insallah Cevapi Millet Haziranda verecek

Iste öyle diye diye Genclerimiz bu hale geldi. Genc, Köylü, Ciftci, Isci dese ne olur demese ne olur diye diye milleti bu hale getirdiniz. Uyanik ve biraz koyunluktan uzak olursa insallah Cevapi Millet Haziranda verecek

Ben getirmedim!

AKPye camur atin fakat yaptiklarini asla unutmayin!

Yigidi öldür hakkini yeme!

Ben getirmedim!

AKPye camur atin fakat yaptiklarini asla unutmayin!

Yigidi öldür hakkini yeme!
bizde unutmuyoruz ki zaten..

1Haburda seyyar mahkemeleri
2 kck yapilanmasina göz yummasini
3 tekel iscisini coplatmasini
4 Küfürlerini
5 Projeler calmasini
6 terörü azdirmasini
7 Natoya boyun egmesini
8 Mavi Marmarada ölenlerin kani üstünden rant saglamasini
9 Oglunun Gemicigi icin Kanalcik yaptirmasini
10 Türkiyenin ic ve dis borcunu 8 yilda 2 den fazlaya katlamasini
11 Terörü simartmasini

Hic unutmaycagiz bunlari..

Zuletzt bearbeitet:
bizde unutmuyoruz ki zaten..

1Haburda seyyar mahkemeleri
2 kck yapilanmasina göz yummasini
3 tekel iscisini coplatmasini
4 Küfürlerini
5 Projeler calmasini
6 terörü azdirmasini
7 Natoya boyun egmesini
8 Mavi Marmarada ölenlerin kani üstünden rant saglamasini
9 Oglunun Gemicigi icin Kanalcik yaptirmasini
10 Türkiyenin ic ve dis borcunu 8 yilda 2 den fazlaya katlamasini
11 Terörü simartmasini

Hic unutmaycagis bunlari..

Birak Allah askina Türkiyenin gelistigini göremeyecek kadar kör olamazsin!

AKPnin yaptigi isleri bu Ülkede belki Mustafa Kemaldan sonra kimse yapmadi.Türkiye okadar gelistiki CHP 50 sene cabalasa AKPnin yaptigini yapamaz!

AKPden önceki Iktidarlar ne yapti bi söyle? AKP degilde baska bir Parti Iktidarda olsaydi bizim durumumuz Yunanlardan cok daha beter olurdu!

Biz Zaten Natoya ve Amerikaya kurulusumuzdan beri boyun egdik onun icin sucu AKPde aramayin! Erminiler kardeslerimizi öldürdüklerinde bizde kuzu kuzu bakiyorduk ve Ruslar oldugu icin Ermenistana yan bile bakamiyorduk.

AKP proje calmis baska partilerin yapamadiklari projeleri AKP gerceklestirdi örnek olarak size Karadeniz Sahil Yolunu diyebilirim.AKP 7senede baska Partilerin 30 senede yapamadiklarini yapti siz neyden bahsediyorsunuz?

Kimse AKP kötü is yapmadi demiyor tabiki AKPde dogru olmayan seyler yapti fakat senin sadece kötü seyleri anman ve kör olusun cok üzücü.

Çılgın Proje Yunanlıları korkuttu

Atina'da yayımlanan yüksek tirajlı Ethnos gazetesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Karadeniz ile Marmara Denizi arasında kanal açılmasıyla ilgili projesinin, "Türkiye'yi, Montrö Antlaşması'nın yükümlülüklerinden kurtararak, Orta Asya petrollerinin Akdeniz'e taşınmasında kontrolü tamamen kendine ait alternatif yeni bir yol açacağını" yazdı. [...]
lgn Proje Yunanllar korkuttu - Hrriyet PLANET

:laughing6:

Zurück
Oben