Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Pyscho-Projekt Istanbul

ausserdem besteht auch keine Visumpflicht mehr zwischen der Türkei und Russland..

Aber eines geht mir Persönlich stark auf die Nerven die jenigen die einen auf Ultramoslem machen und das Laizistische System attackieren und bei jeder Gelegenheit die Kemalisten mit zusammenarbeit mit den Zionisten und Ungläubigen beschuldigen entpuppen sich als die jenigen die am meisten mit denen Geschäfte machen die sie als Ungläubige und feinde des Islams bezeichnen..

wenn du Türkei zerbricht, wird es an diesen Wiederspruch zerbrechen. Der Erdogan hat massiv diesen Wiederspruch gefördert.

Karni ac, gelecek umudu yok olan, kendini bunalımdan evine kapatan insanlarimiza 1 tane degil 1000 tane Bogaz köprüsü, yada kanal yapmak sözü verseniz ne olur, vermeseniz ne olur?! Vicdan rahat etmez. Kimsenin köprü yapimına karsi falan oldugu yok. Bu ülkenin cok daha öncelikli sorunlari var. Kadir Topbas, kanal degerinin 10 milyar Dolar üstünde olacagini acikladi. Bu Para ile nice aileler fakirlikten kurtulur, nice Insanlar is sahibi olur, nice Okullar, Üniversiteler yada Hastaneler yapilir, nice cocuklarimizin okul ve saglik masraflari karsilanir! Bir seyi savunurken, neyi savundugumuzu iyi bilelim.

Karni ac, gelecek umudu yok olan, kendini bunalımdan evine kapatan insanlarimiza 1 tane degil 1000 tane Bogaz köprüsü, yada kanal yapmak sözü verseniz ne olur, vermeseniz ne olur?! Vicdan rahat etmez. Kimsenin köprü yapimına karsi falan oldugu yok. Bu ülkenin cok daha öncelikli sorunlari var. Kadir Topbas, kanal degerinin 10 milyar Dolar üstünde olacagini acikladi. Bu Para ile nice aileler fakirlikten kurtulur, nice Insanlar is sahibi olur, nice Okullar, Üniversiteler yada Hastaneler yapilir, nice cocuklarimizin okul ve saglik masraflari karsilanir! Bir seyi savunurken, neyi savundugumuzu iyi bilelim.

Evine kapatanlar ciksin kanali yapmaya yardim etsinler! Yilda 5 milyar Dolar para yapacak bu kanal! Sonrada trakif-problemi diye agliyan MHP ve CHP.

Als baut man es aus Spaß...

Üniversite yapsalar ne olur ki YGS VE ÖSS sinavlarinda bile hile var..

Bu Kanal yapimi bence gerceklesmiyecek gibi geliyo bana, ama yapilirsa iyi olur.. Bu sadece Secim yatirimi belirli kesim icin..

Zuletzt bearbeitet:
gayet dogru bir karar. insallah bu proje hayata gecirilir...tabi dogaya fazla zarar vermeden

Capo wenn du mal drauf geachtet hast im video sind alles Leute die Studieren oder schon Studiert haben..
Aynen. MHP nin egitime ve ögrencilere bu kadar ilgi gösterdigini acikcasi kendim bilmiyordum. Ama onlar orda yasiyor ve dediklerine göre bu Hukümet ögrencilerimiz icin hic birsey yapmadi. Hepsi engelleniyor. Üniversite ye girmek icin sinav dan baslayip parasizligaca. Insallah Iktidar olur, dedigin gibi en az 20%, bakalim bu Godos yine gelir gibime geliyor. Coban gibi konusuyor ve Millet Kuzu gibi dinliyor iste.

Aynen. MHP nin egitime ve ögrencilere bu kadar ilgi gösterdigini acikcasi kendim bilmiyordum. Ama onlar orda yasiyor ve dediklerine göre bu Hukümet ögrencilerimiz icin hic birsey yapmadi. Hepsi engelleniyor. Üniversite ye girmek icin sinav dan baslayip parasizligaca. Insallah Iktidar olur, dedigin gibi en az 20%, bakalim bu Godos yine gelir gibime geliyor. Coban gibi konusuyor ve Millet Kuzu gibi dinliyor iste.
Dogudaki teröriste sefkat ögrenciye cop neden sevsinki ögrenci böyle birini..

Ben bile sevmiyorum Türkiyedeki insan neden sevsin:laughing6:

Zurück
Oben