Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Real Madrid jagt Bosnischen ''Messi'', Mamic sagt NEIN

sollte der vater von alen diese sätze tatsächlich gesagt haben, dann ist sead tatsächlich ein man von anstand und charackter:

- Alen je rođen u Zagrebu, a ne kao ja u Kokotnici kraj Doboja i on ovdje gradi svoju karijeru. On nije neki bezimeni klinac kojeg je neko primjetio, a za kojeg će kad se ne pojavi na okupljanju reći - on ne želi igrati za Bosnu. Hrvatska je zemlja u kojoj sam se fudbalski afirmisao, u toj zemlji zarađujem kruh i radujem se sportskom uspjehu hrvatskih sportaša. Prema tome gospodo iz Sarajeva, Alen se neće odazvati na Jagodićev poziv i doći na okupljanje u Vogošću 12. novembra. - konstatuje Halilović.

reschpekt sead :tu:

Jetzt sind dir die 'Türken' genehm?

Selekcija HNL-a za utakmicu s reprezentacijom Hrvatske:

Vratari: Ivan Kelava (Dinamo), Goran Blažević (Hajduk)

Obrana: Šime Vrsaljko (Dinamo), Dario Knežević (Rijeka), Mateo Pavlović (Zagreb), Elvis Kokalović (Slaven Belupo), Hrvoje Milić (Istra 1961), Josip Pivarić (Dinamo), Dario Župarić (Cibalia)

Vezni red: Damir Kreilach (Rijeka), Arijan Ademi (Dinamo), Marcelo Brozović (Dinamo), Marko Lešković (Osijek), Franko Andrijašević (Hajduk), Dinko Trebotić (Lokomotiva), Mijo Caktaš (Hajduk), Dejan Glavica (Slaven Belupo), Ante Rebić (Split)

Napad: Duje Čop (Dinamo), Ante Rukavina (Dinamo), Andrej Kramarić (Lokomotiva), Ante Budimir (Inter Zaprešić)

Pričuve:

Ivan Vargić (Osijek), Mirko Oremuš (Hajduk), Tomislav Šarić (Inter Zaprešić), Luka Begonja (Zadar)

[h=1]Izbornik U-21 momčadi BiH: 'Halilović mi se ne javlja.[/h]
Na poziv iz Sarajeva za sada nije odgovorio niti mladi, 19-godišnji stoper Schalkea Sead Kolašinac koji je rođen u Karlsruheu i do sada je odigrao 11 utakmica za U-19 reprezentaciju Njemačke.

Izbornik U-21 mom

_________

i prc halilovic :lol:... jagodic scheint etwas schwer von begriff zu sein, sead hat doch genau erklärt wie die sachen stehen....

aber net wegen halilovic traurig sein... bosnien hat trotzdem vier spieler von kroatien bekommen... sozusagen als entwicklungshilfe

Zurück
Oben