Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Real Madrid jagt Bosnischen ''Messi'', Mamic sagt NEIN

Halilović: Ni tata ne zna odluku, uskoro ću odlučiti za koga ću igrati...

Alen Halilović (16) još nije odlučio hoće li nastupiti za Hrvatsku ili za BiH. Rekao nam je da ni njegov otac ne zna odluku. Razgovarao je sa Štimcem u Međugorju. Srdačno sam pozdravio izbornika Štimca. Znate, ovo je prvi put da ga vidim. Tek sam ga sad upoznao, kaže Halilović.

Izbornik hrvatske reprezentacije posjetio je dinamovce u Međugorju, srdačno se pozdravio sa svim reprezentativcima, a nakratko i porazgovarao s Alenom. Štimac i Halilović susreli su se samo dan nakon što Dinamova zvijezda u Mostaru nije prepoznala izbornika reprezentacije BiH Sušića.

- Moju odluku još ne zna ni tata Sead. Vrlo ću brzo otkriti za koju ću se reprezentaciju odlučiti - rekao je šesnaestogodišnji Alen.

Imao je problema s mišićem, pa je početak priprema u Hercegovini trenirao odvojen od momčadi. Nasreću, brzo se vratio.

- Napokon sam odradio puni trening. Osjećam se dobro, bit će sve u redu - optimističan je Halilović.

Mami

Da sam predsjednik HNS-a, Alen Halilović bi već igrao za A momčad. Oni koji misle da treba u U-17 nemaju pojma, rekao je Zdravko Mamić o Dinamovu talentu

Wäre er nicht. So talentiert er auch ist, er ist letztendlich erst 16 Jahre alt und hat erst 10 Profispiele hinter sich.

Halbe Mannschaft aus BIH aber Ibrahimovic und Halilovic als Kroaten sehen :D
Mamic sollte Ihn nicht verkaufen, sonst ist er sicher weg, da der Druck mit dem Vereinswechsel mit geht! Ihr wisst ja sicherlich wo er Neujahr feiert und wo er immer hingeht, wenn er frei hat?

Was ich ganz vergessen hab. Der Junge spielt nicht bei euch, weil ein Kroate im Bosnischen Verband Geld wollte. Ihr tut mir richtig leid! Er war ja schon da aber wurde weggeschickt

Zurück
Oben