Bambi
Schwiegermütterschreck
"Alene ne mozes ti nikad biti hrvat, kao i sve dosad ce da te iskoriste i kad im ne budes trebao sutnut ce te... i reci glupi bosanac... zbog oca svog koji je branio boje BH i svog porijekla nekad u zivot ce ti sve ovo nadoci i pokajat ces se... srecu u karijeri ti zelim..." Ein Kommentar von einem zu dem Link den Kodeks gepostet hat.
Pogotovo prvi dio Majka mu hrvatica, zivi u hrvatski, ima hrvatsko drzavljanstvo i sto znam ja sto ga sve jos spaja sa hrvatskom....Po cemu oni tamo mogu njemu reci da on nece nikad biti hrvat Ako se osjeca kao hrvat neka igra za hrvatsku. Ako se osjeca kao bosanac onda neka igra za bosnu. A zasto njemu mora svako reci sto je on i koji vrag on da radi. I sa nase strane samo mu sranje pisali nekad dok se nije odlucijo. (Ako je opce ovo sada stvarno njegova krajna odluka)
nije da me nesto zanima za koga igra, to sam od pocetka rekla, ali ovaj komentar je pogodio:
Nije problem sto igras za Hrvate, jebiga tvoja odluka, al trebao si fino rec odmah, a ne vuc za nos i odlucivati godinu dana, i sad kad si odlucio odjednom "nisi imao dileme".
sta ovaj mali glumi i sere? Unaprijed sam pretpostavljala da ce igrati za Hrvatsku, meni se je to cinilo vjerojatnije nego da igra za BiH, kakvu vezu ima on sa BiHom, osim oca? Toga je on sam bio svjestan, ne znam koga je htjeo zajebavati s tom forom, hocu necu, tamo vamo? Nacisto nezrelo ponasanje, sto ima tek poslje godinu dana srcanost da izgovori to sta je sigurno vec davno znao?