Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Republika Srpska [Sammelthread]

• Ersteller Ersteller jugo-jebe-dugo
  • Erstellt am Erstellt am
die RS ist eine jämmerliche erfindung von karandzic, der das gleiche denken wie pavelic mit herceg-bosna hat... die rs ist nix anderes als ein schwaches projekt mit wenig halt, jeodch mit vielen leuten, das ist ihr glück und sie sind ein wirtschaftsloch.... rs wird schon weg sein---

Sta seres?
Ti bih bio prvi koji bi plesao na ulici ako bi se proglasila Republika Herceg-Bosna kao treci entitet...
RS je ekonomski jaca od Federacije... vise FBiH blokira u tom smislu nego RS..

Sta seres?
Ti bih bio prvi koji bi plesao na ulici ako bi se proglasila Republika Herceg-Bosna kao treci entitet...
RS je ekonomski jaca od Federacije... vise FBiH blokira u tom smislu nego RS..

ma gdje jaca??? pogledaj samo istocni dijo..haos beda prava....nemoj gledati samo banja luku i okolinu...

ma gdje jaca??? pogledaj samo istocni dijo..haos beda prava....nemoj gledati samo banja luku i okolinu...

Zna se da je RS ekonomski jaca.
Tacno, istocna RS je delomicno beda... a sta je u istocnoj FBih?
Na kraju su i prosecne plate u RS bolje...
Cini mi se da ima neki Thread gde to sve mozes da procitas..

Zna se da je RS ekonomski jaca.
Tacno, istocna RS je delomicno beda... a sta je u istocnoj FBih?
Na kraju su i prosecne plate u RS bolje...
Cini mi se da ima neki Thread gde to sve mozes da procitas..

ma istocna federacija je Sarajevo:)) hehe mora biti jasno RS nemoze nikako bez drugog dijela bosne i Hercegovine,....nigdje veze RS bi bila podeljena na dvije strane jel brcko ne pripada R.S......

ma istocna federacija je Sarajevo:)) hehe mora biti jasno RS nemoze nikako bez drugog dijela bosne i Hercegovine,....nigdje veze RS bi bila podeljena na dvije strane jel brcko ne pripada R.S......
Dobretici na primer... beda beda... ali dobro, tacno je, da se RS nemoze razcepiti u ovom smislu, zato sto im fali deo koji bi "zalepio" ova dva dela... ali neboj se, ja sam protiv nezavisnosti Srpske... ;)

Zurück
Oben