Tungjatjeta shoki
po, kushtetuta garanton sigurin e cdo shtetasit. në të kunderten shteti duhet ti mbledh taksat (ne ket shembull eshte 1 euro muaji / 12 euro viti. Kshtu punon shteti. Shteti nuk ka mundesi te jep gjithcka dhe mos te lyp asgje. Po, e kam pa lagjen Marigona edhe kam qen me vizitu. Aty nuk jetojne vetem politikane, por thjesht (mbi 80%) shqiptare te pasur nga perendimi (edhe nga Kosova). Sigurimi e ruan lagjen per te mos ket hajni ose plaqkitje dhe paguhet nga antaret e lagjes. Pra, ku deshtoj shteti? Demokracia ka qen, qka deshtet vet. Nje pik e rendesishme e demokracis eshte tregu i lire per te gjithe. Ju demokratet e deshtet keshtu, por prap nuk ju pelqen.
Nuk kupton qka nuk eshte ne rregull? te tregoj une. Jam i sigurt, qe cdo njeri (vajze apo mashkull), ndonje her ne jeten e vet e ka vjedh ndo nje gje te vogel (te qofte edhe vetem ni lapskimik). Tash merre me mend, te shtin populli ne thes te lekut. Gjinia njerzore nuk ngihet kurre, mos harro.
Nga je ti, qe pi sheh ton ata njerz qe menzi spo presin me ik? Une kaloj goxha koh te gjate neper gjith trojet shqiptare, per cdo vit. Po kshtu ekstrem qysh e pershkruan ti kurr nuk kam ndegju. Po, jan ata analfabetat qe mendojn qe po mjellim pare pi toke, po shum shpejt i kan ra pishmon e jan kthy. se nuk jan msu me punu ka 8-10h ne dite, po veq mu sill kafeve edhe mu anku qe ska pun. pun ka sa te dush, po vullnetin e vizionin nuk e kane.
Edhe une jam i lenduar, me djeg zemra kur shoh qa po ndodh ne shtetin ton 2 millionsh midis evrope. Per Astrit Deharin te lutem mos fol, se je i pa dishem qka ka ndodh me at djale.
Per te rikthy ty ne realitet, duher ta dish qe droga per te gjith ballkanin vjen po thuaj se mbi 90% nga shqiperia. Dmth Shqiperi - Kosove - (Serbi, Mali i Zi, Bosnje, Bugari etj.). Nga shqiperia shitet ne greqi, ne itali, dhe shperndahet ne gjith evropen. 20 minuta kërkim ne internet boll jan per ti lezuar te gjitha. Po kshtu jem ne shqiptart, punen duhet ta kryn dikush tjeter per veti. Ne prishtine pyte kon te dush per bari, te gjith do e din per qka e ke fjalen.
pershendetje
Ich könnt kotzen von dieser art und weise immer aIIes zu reIativieren und versuchen das Recht ständig zu verbiegen. Nein, recht ist recht, mann zahIt auch keine 50 cent
Qka je ka foI be burr, haIo hajgare po bon a? Edhe kur bon hajgare, deri sa te cofim gjith`?? Me shqipni, me kosove, me maqedoni, shumica e rinies dojn me ik
Kto fjaIt e tuja pi ngoj qe 20 vjet.......dhe ende, ende me praIIa.....oh burr, be po tboj, qe ti ki mu bo 80 vjet, dhe ne kosove ende njerzt kan me ik
Banka botnore ka bo nje huIumtim, ku thuhet sinqerisht, qe Kosove edhe mas 40 vite! nuk mund ta zrbit papunsien per 50% !!!
Nuk jeni Tu e pa reaIitetin........haIo vetveten pe rreni, 20 vjet kaIun prej Iuftes, 40 Vjet prej 81tes !! Qe 40 Vjet ne kriz sociaIe, poIitike dhe ekonomike........biIi edhe fejen na kan bo mut........dhe shqiptaret si ti...haIo tu mendu "mire osht mire"...........
une jam krejtsisht i deshprum, me gjith vendin, me gjith njerzt.....si famiIia ime, si e jotje, krejt te smut jan, sepse nuk jan ne gjendje ti ndimojn vetvetes
FamiIia jem voton pdk, akr, ata jan per vrasje, per hajni massive, per krim, per droge, ata jan per shkatrrimin e kosoves, per deshtimin e shtetit......Daja jem nuk mund te thot asgje kunder pirjes se barit te djaIit e vete, kurse vet e mbeshtet Drogen mnyr massive ne Kosove.
Kjo eshte e verteta burr...qikjo qka boj direkt une, ti, famiIiet tone...........kjo eshte reaIiteti