Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Sammelthread Ante Gotovina

Pazi (znaci, nije moje misljenje, ja navodim samo ono sta su meni pricali)

Ima BOSNJAKA koji misle da je Srebrenica prodana (izdaja)
Ili da je u Bijeljini pao dogovor za oruzje itd..
genau solche idioten.....ich nehme solche menschen nicht in schutz im gegensatz zu anderen.

- - - Aktualisiert - - -

lepo covek napisao: Es handelt sich hier aber um eine eher überschaubare Anzahl von Fällen, die Korrekturen marginal und keinesfalls signifikant.
ich kann auch alles mögliche behaupten......

dann zeig doch mal die quelle, zeig die zahlen und zeig die betrugsfälle. wieviele waren es denn ? ich glaube dir kein wort.....

Musst Du auch nicht. Ich habe es in sehr einfachen Worten erklärt, aber das hat Dich wieder einmal völlig überfordert.

lepo covek napisao: Es handelt sich hier aber um eine eher überschaubare Anzahl von Fällen, die Korrekturen marginal und keinesfalls signifikant.

A nemozes to nekima da objasnis koji manjak mozga kompenziraju sa emocijama...

Musst Du auch nicht. Ich habe es in sehr einfachen Worten erklärt, aber das hat Dich wieder einmal völlig überfordert.

A nemozes to nekima da objasnis koji manjak mozga kompenziraju sa emocijama...

i to mi je mrsko do boga. Moze se o svemu pricati objektivno, bez obzira da je bilo uzasno i strasno i brutalno. Ako bi ja pisala svoje seminarske rade u politickoj nauci tako da se Alisi svidjaju, upropastila bi sebi citav studijum, sa frazama kao "Srbi su krivi na svemu" itd.

Sve je to stvar perspektive, da je udata za srbina bila bi druga prica. Sad nebitno dal to bila Alisa ili druga osoba koja nema cvrst stav.

- - - Aktualisiert - - -

Sve je to stvar perspektive, da je udata za srbina bila bi druga prica. Sad nebitno dal to bila Alisa ili druga osoba koja nema cvrst stav.

Et vidis....kad bi se ja udo za tebe, onda bi bio mozda jos vise prosrpski orijentisan....:D

Shala na stranu: Samo budala ce odmah znati da nesto "nemere biti", dok ce svako drugi razmatrati mogucnosti. Sto se tice ovih stvari iz Srebrenice, licno znam dosta ljudi iz tog regiona koji danas zive u Vogosci, Ilijasu. Znam za rijetke slucajeve malverzacija ili greski u evidentiranju, ali to nije sushtina.

Zurück
Oben