Dito.
Der Balkan wird immer beschissen bleiben, nebenbei gesagt.
Mit Palmen und 30 Grad kann er das ruhig, immer noch besser als Norwegen und Dunkelheit
Dito.
Der Balkan wird immer beschissen bleiben, nebenbei gesagt.
jos uvek ti o meni... da si toliko srecna trenutno nebi se zanimala vec od jutra za drugog momka. a losu savest probas da resis sa jeftinim uvredama. opasno se palis na "jad i bedu"Ako je to prosecna procena, onda svi znamo koliko ce se usreciti ...
Mit Palmen und 30 Grad kann er das ruhig, immer noch besser als Norwegen und Dunkelheit
jos uvek ti o meni... da si toliko srecna trenutno nebi se zanimala vec od jutra za drugog momka. a losu savest probas da resis sa jeftinim uvredama. opasno se palis na "jad i bedu"
Nur dass kein Mensch aus Norwegen runter ziehen würde, während viele unten ihre Mütter verkaufen würden um im Norden leben zu können.
meiner ansicht nach ist die lesbische tochter erträglicher, weil du so sehr titten liebst, dass das sogar deine tochter tut.
o meni si pricala i odgovorila na neko pitanje isto slabo se sjecam da si jer sam ti ni jedno ili eventualno jedno slucajno postavio. ti sama pocela da pricas da sam ja odvratan da sam ovo da sam ono al niko ti se obratio nije... ja tebe nesto posebno vredjat nemogu niti obrnuto jer se neznamo tako da me to jako cudi da ti to ipak probas... mozda zato sto u realnom zivotu svaki muskarac mlati sa tobom kako hoce? nemam pojma nije ni bitno.Ajde i za tebe:Kao prvo, to je bilo za Inider-a ... Kao drugo, roditelji su me vaspitali da svima odgovorim ko me sta pita, a braca da nikome ne ostajem duzna ..., i komunikacija je glavni adut u forumu... Kao trece, nemam nikakvu losu savest, jer nista lose nisam ucinila, al to ti sigurno ne shvatas da cure tj zene smeju i da pricaju sa drugim muskarcima i nisu nicija svojina ... Kao cetvrto, nikad ne vredjam prva ... Kao peto, ne lupetaj praznu slamu....
Sicherlich... als würden hier einige dafür tatsächlich auf den schwulen Sohn warten...Lieber 3 Söhne beim IS als einen Schwulen
Kupi Cayenna pa ćeš imati više Sreće..
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen