Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

schwuler sohn/lesbische tochter... was tun?

was tun?

• lesbische tochter kontakt abbrechen

Stimmen: 3 21,4%
  • schwuler sohn kontakt abbrechen

Stimmen: 4 28,6%
  • schwulen Sohm akzeptieren

Stimmen: 4 28,6%
  • lesbische tochter akzeptieren

• versuchen den sohn zu bekehren mit puff etc

Stimmen: 8 57,1%
  • mutter beauftragen mit tochter rumzuhuren, damit sie bekehrt wird

Stimmen: 2 14,3%
  • ist mir alles scheißegal bin sowieso nur samenspender

• Umfrageteilnehmer
    14
jos uvek ti o meni... :D da si toliko srecna trenutno nebi se zanimala vec od jutra za drugog momka. a losu savest probas da resis sa jeftinim uvredama. opasno se palis na "jad i bedu" :D

Ajde i za tebe:

Kao prvo, to je bilo za Inider-a :D... Kao drugo, roditelji su me vaspitali da svima odgovorim ko me sta pita, a braca da nikome ne ostajem duzna :D..., i komunikacija je glavni adut u forumu... Kao trece, nemam nikakvu losu savest, jer nista lose nisam ucinila, al to ti sigurno ne shvatas da cure tj zene smeju i da pricaju sa drugim muskarcima i nisu nicija svojina :lol:... Kao cetvrto, nikad ne vredjam prva :D... Kao peto, ne lupetaj praznu slamu....

Ajde i za tebe:Kao prvo, to je bilo za Inider-a :D... Kao drugo, roditelji su me vaspitali da svima odgovorim ko me sta pita, a braca da nikome ne ostajem duzna :D..., i komunikacija je glavni adut u forumu... Kao trece, nemam nikakvu losu savest, jer nista lose nisam ucinila, al to ti sigurno ne shvatas da cure tj zene smeju i da pricaju sa drugim muskarcima i nisu nicija svojina :lol:... Kao cetvrto, nikad ne vredjam prva :D... Kao peto, ne lupetaj praznu slamu....
o meni si pricala i odgovorila na neko pitanje isto slabo se sjecam da si jer sam ti ni jedno ili eventualno jedno slucajno postavio. ti sama pocela da pricas da sam ja odvratan da sam ovo da sam ono al niko ti se obratio nije... ja tebe nesto posebno vredjat nemogu niti obrnuto jer se neznamo tako da me to jako cudi da ti to ipak probas... mozda zato sto u realnom zivotu svaki muskarac mlati sa tobom kako hoce? nemam pojma nije ni bitno.

Kupi Cayenna pa ćeš imati više Sreće..

das hilft net wenn ne laufende mülltonne mit überbiss aus ihm raushüpft aber wenn n charmanter sportlicher cetnik aus einem hüpft dann stimmt das gesamtpaket schonma und wenn er hinten noch aufmacht und zwei kuschel löwen einen anschauen dann fast bei jeder jackpot mit garantie :D

Zurück
Oben