G
Gelöschtes Mitglied 11254
Guest
..^^...da vuce sram te bilo...mislim kako mozes...
..^^...da vuce sram te bilo...mislim kako mozes...
Taj ustasluk je pobio pola moje porodice, nemam ja sta njih braniti, ali znam hladne glave razlikovati sta je ustastvo, a sta nije. Nisi usao ni na jednu tacku koju sam izlozio, a mislis mi ovdje pametovati, da sam njihov advokat. Simunica je pretpostavljam na njegov cin potaknulo sve ono sto se dogadjalo u Vukovaru samo dva dana ranije. Potpuno sam siguran da mu ni na kraj pameti nije bilo izazivanje rasne mrznje. Uostalom, srbi nisu "druge rase". Covjeka je opio rodoljubni trenutak, zar zaista vjerujes, da je bio u mrzilackom zanosu i pun mrznje nakon pobjede? Ma daj, price za malu djecu.
Covjeka je opio rodoljubni trenutak, zar zaista vjerujes, da je bio u mrzilackom zanosu i pun mrznje nakon pobjede? Ma daj, price za malu djecu.
covece, jos ne kapiras ? Kaznio ga "Hrvatski Nogometni Zavez" !!!
To znaci da je prekrsio neka njihova pravila. Ako ti se to ne svidja
obrati se HNSu i tamo ga brani.
ej advokatu,
to znaci u dobrom i veselom raspolozenju ljudima je dozvoljno da koriste fasisticke simbole.....
kad vec pises o motivaciji sta zelis da kazes ?
a odkud ti znas sta je on mislio u tom trenutku ?
a nije ni vazno .... i sta ti ili ja mislimo, vazno je ono sta se moze dokazati !
Nemci lepo kazu :"Dummheit schützt vor Strafe nicht"
koristio je na fudbalskom terenu zabranjene reci, to je dokazano, i kriv je !
Prica zavrsena !
Das sind keine Naziparolen wie es hier so schön heisst!!!
Torcida skandirala "Za dom, spremni" i "Ajmo, ajmo ustaše"
Za vrijeme nedjeljne utakmice između Hajduka i Osijeka na Poljudu Torcida je sramotnim skandiranjem izrazila podršku hrvatskom reprezentativcu Josipu Šimuniću, javljaju hrvatski mediji.
Uskoro se pridružio cijeli stadion pa dok je sjever vikao "Za dom", istočna tribina uzvraćala je sa "spremni", piše Index.hr.
Navijanje je popraćeno aplauzom, nakon čega bi uslijedio refren "Ajmo, ajmo ustaše i "u boj, u boj". Hajduk bi tako mogla očekivati nova rigorozna kazna.
Dodajmo kako se Josip Šimunić ogradio nakon skandiranja 'za dom spremni' nakon utakmice Hrvatska - Island, istaknuvši kako to 'nije radio zbog veličanja totalitarnog režima već zbog ljubavi'.
Torcida skandirala "Za dom, spremni" i "Ajmo, ajmo usta
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen