Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Simunic jubelt mit faschistischer Ustascha-Parole

..^^...da vuce sram te bilo...mislim kako mozes...

Najveca je kletva kada srbin odbrani hrvata, ili obrnuto. Ma stvar je kompleksna, tj. radi se o tome sto nije bas jasno sto je danas ustasko, a sto nije. Onda postavimo pitanje, da li je vasa valuta ustaska? Kako to da velikim srbima ta ustaska valuta nesmeta, u prvom redu mislim na one abolirane velike srbe, koji su se zaklinjali da nece sahovnicu pod cijenu zivota? Ako nije valuta ustaska, onda nije ni "ZDS".

Da je Simunic digao ruku (i to jos u Beogradu), onda ne bi bilo sumnje oko toga sto je htio. Ovako, ja ne vidim zasto bi bio kaznjen.

Taj ustasluk je pobio pola moje porodice, nemam ja sta njih braniti, ali znam hladne glave razlikovati sta je ustastvo, a sta nije. Nisi usao ni na jednu tacku koju sam izlozio, a mislis mi ovdje pametovati, da sam njihov advokat. Simunica je pretpostavljam na njegov cin potaknulo sve ono sto se dogadjalo u Vukovaru samo dva dana ranije. Potpuno sam siguran da mu ni na kraj pameti nije bilo izazivanje rasne mrznje. Uostalom, srbi nisu "druge rase". Covjeka je opio rodoljubni trenutak, zar zaista vjerujes, da je bio u mrzilackom zanosu i pun mrznje nakon pobjede? Ma daj, price za malu djecu.

covece, jos ne kapiras ? Kaznio ga "Hrvatski Nogometni Savez" !!!
To znaci da je prekrsio neka njihova pravila. Ako ti se to ne svidja
obrati se HNSu i tamo ga brani.

Covjeka je opio rodoljubni trenutak, zar zaista vjerujes, da je bio u mrzilackom zanosu i pun mrznje nakon pobjede? Ma daj, price za malu djecu.

ej advokatu,
to znaci u dobrom i veselom raspolozenju ljudima je dozvoljeno da koriste fasisticke simbole.....
kad vec pises o motivaciji sta zelis da kazes ?

a odkud ti znas sta je on mislio u tom trenutku ?

a nije ni vazno .... i sta ti ili ja mislimo, vazno je ono sta se moze dokazati !
Nemci lepo kazu :"Dummheit schützt vor Strafe nicht"
koristio je na fudbalskom terenu zabranjene reci, to je dokazano, i kriv je !
Prica zavrsena !

Pozdrav
Baba

@ Baba

Državno odvjetništvo Šimuniću je izdalo prekršajni nalog na maksimalnih 25 tisuća kuna. HNS nije kaznio Šimunića.

covece, jos ne kapiras ? Kaznio ga "Hrvatski Nogometni Zavez" !!!
To znaci da je prekrsio neka njihova pravila. Ako ti se to ne svidja
obrati se HNSu i tamo ga brani.

Kapiram ja, nesekiraj se. Prekrsajni nalog "DORH-a" nije kazna. Pazi, postace' ako Simunic postupi po njemu dobrovoljno i isti plati. Ali, ako se obrati sudu i krene ga "pobijati", bice zanimljiv spor sa vise faza, cak i ako u prvoj instanci odluka "DORH-a" bude prihvacena. I Nakon toga ce na "scenu" morati stupiti onaj koji je duzan po sluzbenoj duznosti brinuti o ujednacavanju sudske prakse, pa cak i ako tada pozdrav "ZDS" postane "inskribiran", Simunic moze pisati nove zalbe i zaliti se da se zakoni na njega primjenjuju retroaktivno, pa opet traziti ukidanje kazne.

ej advokatu,
to znaci u dobrom i veselom raspolozenju ljudima je dozvoljno da koriste fasisticke simbole.....
kad vec pises o motivaciji sta zelis da kazes ?

Ma da, Simunic novorodjeni Ante Pavelic sa kamom u zubima, poslat od katolickog departmana Boga (zli departman) da kolje srpsku nejac, i nasao najbolji trenutak kada su pobjedili islandjane, mislim stvarno ....

a odkud ti znas sta je on mislio u tom trenutku ?
a nije ni vazno .... i sta ti ili ja mislimo, vazno je ono sta se moze dokazati !
Nemci lepo kazu :"Dummheit schützt vor Strafe nicht"
koristio je na fudbalskom terenu zabranjene reci, to je dokazano, i kriv je !
Prica zavrsena !

A Fifa i Uefa ce tumaciti sto ima veze sa fasizmom a sto nema? Hoce li oni i uskoro tumaciti koja politicka stranka je pozeljna u parlamentu a koja ne? Naravno, u manifestacijama koji oni organiziraju imaju pravo postavljati svoja pravila DOK TA PRAVILA NISU U SUPROTNOSTI SA ZAKONIMA ZEMLJE u kojoj se ti dogadjaji odvijaju. Mala razlika, ali odlucujuca.

Das sind keine Naziparolen wie es hier so schön heisst!!!

Torcida skandirala "Za dom, spremni" i "Ajmo, ajmo ustaše"

Za vrijeme nedjeljne utakmice između Hajduka i Osijeka na Poljudu Torcida je sramotnim skandiranjem izrazila podršku hrvatskom reprezentativcu Josipu Šimuniću, javljaju hrvatski mediji.

Uskoro se pridružio cijeli stadion pa dok je sjever vikao "Za dom", istočna tribina uzvraćala je sa "spremni", piše Index.hr.

Navijanje je popraćeno aplauzom, nakon čega bi uslijedio refren "Ajmo, ajmo ustaše i "u boj, u boj". Hajduk bi tako mogla očekivati nova rigorozna kazna.

Dodajmo kako se Josip Šimunić ogradio nakon skandiranja 'za dom spremni' nakon utakmice Hrvatska - Island, istaknuvši kako to 'nije radio zbog veličanja totalitarnog režima već zbog ljubavi'.

Torcida skandirala "Za dom, spremni" i "Ajmo, ajmo usta

Niko kao Hajduk iz Splita :lol:

Za dom spremni ! :lol:

[h=1]Torcida "podržala" Šimunića: "Ajmo, ajmo ustaše"[/h]
Navijači Hajduka vikali "za dom spremni" u znak podrške Josipu Šimuniću. Odmah zatim, Poljudom se orilo i "ustaše"..

Hajduk - Osijek, za dom spremni (24.11.2013) HD - YouTube

Pošto je od utorka uveče u javnosti trajala rasprava o skandiranju "Za dom spremni" Josipa Šimunića s publikom u Maksimiru, Torcida je jednakim povicima dala podršku hrvatskom reprezentativcu koji je za takav potez kažnjen sa 25.000 kuna, piše Slobodna Dalmacija.

Sa severne tribine torcidaši su povikali: "Za dom", "istok" je brzopotezno odgovorio: "Spremni".
Kako piše splitski dnevnik, Torcida nije ostavila prostora sumnjama da se možda radi o ljubiteljima opere o Nikoli Šubiću Zrinskom, već se nakon toga sa severne tribine zaorilo "ajmo, ajmo ustaše".
Da apsurd bude veći, Torcida je pre tih skandiranja podigla transparente na kojima su citirani stihovi iz pesme "Tomislav" Vladimira Nazora, koji je između ostalog bio istaknuti antifašista.

es geht net um joe den heckenpenner sondern das die zds jünger anscheinend ihren nationalstolz mit dem hass auf uns serben verbinden und wer mehr hasst ist ein grösserer patriot und das dämliche veteranen gelalle das sie net hassen würden sieht man anhand der serbischen schrift in kroatien wo sie die ersten sind die dagegen sind und die schilder abreissen.......natürlich gibts auch normale unter ihnen die sich davon distanzieren aber fakt ist das es bekloppte und hassfressen quer durch die gesellschaft gibt und net bezogen ist nur auf die diaspora ..........

So ich habe nix gegen eine nüchterne zds Diskussion, ( nehmt euch ein Beispiel an Vuk) aber ich muss auch eine Warnung besonders an meine Kroaten los werden.

Wenn ihr denkt unter dem Deckmantel dieses Threads zds inflationär spamen zu können vorallem aus provokativen Gründen gegen andere Gruppierungen hier in diesem Forum, dann werdet ihr kein gutes Ende nehmen Heute in diesem Thread und Forum.

Und das ihr Ausfälle wie von der Torcida " ajmo ustase etc" anfangt gut zu finden, solltet ihr euch auch abschminken !

Zurück
Oben