Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

sommerurlaub 2006!

zato pazi sta pricas bre smradu jedan usrani i nenapadaj ovdeljude picka ti materina glupa.

ti si glup ko cizma bre....debil kad svati da je opsti gubitnik, on zgrabi zadnju slamku i vredja starce...necu se ja spustat na tvoj jadni nivo, jer si nula i picka u dusi...

Zum Thema

Fahre ebenfalls 5-6 Wochen nach Kragujevac(Serbia) zwischendurch immermal paar Rundreisen nach Valjevo(Mutters Familie),Beograd,Nis,Zlatibor und Kosovo.

Das sind so meine Ziele dieses Jahr.

Shvaler schrieb:
ti si glup ko cizma bre....debil kad svati da je opsti gubitnik, on zgrabi zadnju slamku i vredja starce...necu se ja spustat na tvoj jadni nivo, jer si nula i picka u dusi...

ma ti si picka u dusi i dizes se tu bez veze i glumis nekok mafijasa. :roll:
jebes budalu

ali upravu si,sta se ja spustam na tvoj nivo. ti si poceo ovde mene da vredjas ne ja tebe.Verdreh hier keine tatsachen :!:

Maradona schrieb:
Shvaler schrieb:

ma ti si picka u dusi i dizes se tu bez veze i glumis nekok mafijasa. :roll:
jebes budalu

ali upravu si,sta se ja spustam na tvoj nivo. ti si poceo ovde mene da vredjas ne ja tebe.Verdreh hier keine tatsachen :!:

lako je tebi srati preko net-a, ali veruj mi da si u tom trenutku bio u blizini kad si mi vredjao kevu, slomio bih ti vratic onaj tvoj kokosiji......sad mi se skini sa qrca bre

Zurück
Oben