Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Soziale Unruhen in Bosnien

Das ist so geil.....haloo erde warst du mal 1996 in bih ??? Wenn ja mal ne fangfrage welche Städte wurden zerstört ...banja luka mit sicherheit nicht.....hat die vrs ode die rs denn schaden bezahlt den sie angerichtet haben??ono granatiranje sarajevo.tuzla.zenica.srebrenica itd..ihr seid echt geil....

Covjece, jel ti citas moje poruke izmedju redova. Jel' sam ikada negdje osporavao da nije granatiran Sarajevo, Gorazde ili Bihac kroz te tri, teske ratne godine? Nakon "Oluje" sam zivio skoro do kraja 1997. godine po Prnjavoru i Banjaluci, znam i te kako kakva je bila situacija - bjeda i neimastina. Moze se srbe za mnogo toga kriviti, ja cu prvi priznati, ali ovo sa Tuzlom i Zenicom nisu vam krivi oni zlikovci iz SDS-a ili Dodik. Pogledaj Zlatka na koga prebacuje loptu, urota cetnika i ustasa, ma da.

Sto vrli Zlatko nece ograniciti primanja funkcionera na maksimalno 3 prosjecne plate ?
Sto vrli Zlatko ne vrati plate funkcionera u vrijeme uvodjenja PDV-a?
Sto vrli Zlatko ne zabrani ucestvovanje funkcionera u raznoraznim komisijama, a taj posao dati nezaposlenim ljudima iz struke?
itd.

Ali ne, njemu su krivi ljudi iz RS-a, Beograda, Zagreba i sljedbenici politike Herceg-Bosne. Niko nije rekao da su srbi i hrvati nevini, ali ovo sa firmama po Tuzli i Zenici nije Dodikovo maslo, koliko god Bakir i Zlatko htjeli prebaciti cijelu problematiku kroz etnicko pitanje.

Du postest da was ohne kommentar.was soll uns das sagen ???eine gruppe macht forderungen und???soll ich entsetzt oder entzückt sein..

Das ist in meinen Augen eine klare Drohung, dass sie notfalls unter Waffen antreten wollen, "Zelene Beretke" ist schließlich kein ausgesprochen pazifistisches Markenzeichen

Facebook Gruppa Svi na Ulice :

Iz Banja Luke nam prijete..Neki govore da su spremni i puske da vade koji budu protestovali i palili,to su obicni ljudi oni srpski,koji jos zive tamo u 85' god.Kako govore ne zele tamo proteste,a ni njima sigurno nije nista bolje,a uz to Banja luka je u Bosni.

RS-Uskoro cemo da trazimo da se unisti kao i svi kantoni.
https://www.facebook.com/pages/SVI-NA-ULICE/284778375007728

:D:D:D:D:D

To je zajebano kad fejsbook-Gruppe počnu da prijete, jebeš Zelene Beretke i Navy-Seals, to su živi papci

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

^^

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Covjece, jel ti citas moje poruke izmedju redova. Jel' sam ikada negdje osporavao da nije granatiran Sarajevo, Gorazde ili Bihac kroz te tri, teske ratne godine? Nakon "Oluje" sam zivio skoro do kraja 1997. godine po Prnjavoru i Banjaluci, znam i te kako kakva je bila situacija - bjeda i neimastina. Moze se srbe za mnogo toga kriviti, ja cu prvi priznati, ali ovo sa Tuzlom i Zenicom nisu vam krivi oni zlikovci iz SDS-a ili Dodik. Pogledaj Zlatka na koga prebacuje loptu, urota cetnika i ustasa, ma da.

Sto vrli Zlatko nece ograniciti primanja funkcionera na maksimalno 3 prosjecne plate ?
Sto vrli Zlatko ne vrati plate funkcionera u vrijeme uvodjenja PDV-a?
Sto vrli Zlatko ne zabrani ucestvovanje funkcionera u raznoraznim komisijama, a taj posao dati nezaposlenim ljudima iz struke?
itd.

Ali ne, njemu su krivi ljudi iz RS-a, Beograda, Zagreba i sljedbenici politike Herceg-Bosne. Niko nije rekao da su srbi i hrvati nevini, ali ovo sa firmama po Tuzli i Zenici nije Dodikovo maslo, koliko god Bakir i Zlatko htjeli prebaciti cijelu problematiku kroz etnicko pitanje.
Dobro znam citat...ko fol federacija trosila sve pare unhcr..a a rs karina.jarane nije tako bio ni u ludilo valjda sve popravit a te pare su vecinom bilo u vlasnistvom unhr.om....i oni su to djelili...prema potrebama..sigurno su nesto krali od toga....ali ono sta si ti pisao da rs nista dobio right ali rs nije srusena bio kao naprimjer sarajevo.bihac i.t.d...ps u tuzli se buni protiv lokalnih krimosa.i ja neznam za optuzavanje rsa ...

Glavni cilj svih bosnjaka jeste i mora da bude ukidanje Pederacije i Republike genocidne. Za Republiku Bosnu i Hercegovinu.

Dobro znam citat...ko fol federacija trosila sve pare unhcr..a a rs karina.jarane nije tako bio ni u ludilo valjda sve popravit a te pare su vecinom bilo u vlasnistvom unhr.om....i oni su to djelili...prema potrebama..sigurno su nesto krali od toga....ali ono sta si ti pisao da rs nista dobio right ali rs nije srusena bio kao naprimjer sarajevo.bihac i.t.d...ps u tuzli se buni protiv lokalnih krimosa.i ja neznam za optuzavanje rsa ...

Sto uvijek i mene citiras haha.

Zurück
Oben