Dinarski-Vuk
Vuk sa Dinare
Das ist so geil.....haloo erde warst du mal 1996 in bih ??? Wenn ja mal ne fangfrage welche Städte wurden zerstört ...banja luka mit sicherheit nicht.....hat die vrs ode die rs denn schaden bezahlt den sie angerichtet haben??ono granatiranje sarajevo.tuzla.zenica.srebrenica itd..ihr seid echt geil....
Covjece, jel ti citas moje poruke izmedju redova. Jel' sam ikada negdje osporavao da nije granatiran Sarajevo, Gorazde ili Bihac kroz te tri, teske ratne godine? Nakon "Oluje" sam zivio skoro do kraja 1997. godine po Prnjavoru i Banjaluci, znam i te kako kakva je bila situacija - bjeda i neimastina. Moze se srbe za mnogo toga kriviti, ja cu prvi priznati, ali ovo sa Tuzlom i Zenicom nisu vam krivi oni zlikovci iz SDS-a ili Dodik. Pogledaj Zlatka na koga prebacuje loptu, urota cetnika i ustasa, ma da.
Sto vrli Zlatko nece ograniciti primanja funkcionera na maksimalno 3 prosjecne plate ?
Sto vrli Zlatko ne vrati plate funkcionera u vrijeme uvodjenja PDV-a?
Sto vrli Zlatko ne zabrani ucestvovanje funkcionera u raznoraznim komisijama, a taj posao dati nezaposlenim ljudima iz struke?
itd.
Ali ne, njemu su krivi ljudi iz RS-a, Beograda, Zagreba i sljedbenici politike Herceg-Bosne. Niko nije rekao da su srbi i hrvati nevini, ali ovo sa firmama po Tuzli i Zenici nije Dodikovo maslo, koliko god Bakir i Zlatko htjeli prebaciti cijelu problematiku kroz etnicko pitanje.